mure siuke,et se andur,mis väljalaskenuka otsas on käis maas,ja nüüd ei lähe enam auto käima

PM sellest ei ole kasu, GAS jalg liigub ise ja kui jalg sul õigesse asendisse nukkvõlliga ei satu ei saa sa autot mingi nipiga liikuma õigesti. Läbi käidud rada.Laisu kirjutas:selliseid asju eemaldades tuleb ALATI teha märgid peale kui neid ei ole. See on nuka asendi andur e. crank angle sensor.
ürita meelde tuletada enamvähem mis asendis see ennem oli, seal peaks olema ka poltide jäljed peal. Aga jah, igatahes, paned enamvähem paika, kui millestki lähtuda ei ole siis pane keskele, proovid käivitada, kui läeb käima siis sätid seda väga vaikselt nii kuda mootori töö kõige parem tundub "kõrva järgi". Kui keskel käima ei lähe siis otsid koha kus läheb, katseksitus meetodil.
Igatahes, edu sulle, teinekord midagi küljest võttes, tee märgid peale, pigem märgi ka asjad ära millel tegelikult ei ole vahet kuidas tagasi panna, kui pärast jälle avastad et ei oska kokku panna.
EDIT: nojah, siim rääkis ka kehvema tsenaariumi ära, aga loodame et nii ei ole.
no ütleme nii,et selles suhtes sai ikka märk peale tehtud,kui sa mõtled CAS-i asendit otsakaane suhtes,ma ei osanud oodata lihtsalt seda,et asja võlli nuka suhtes enam paika ei saaselliseid asju eemaldades tuleb ALATI teha märgid peale kui neid ei ole. See on nuka asendi andur e. crank angle sensor.
no mul pole õrna aimu,palju need asjad maksavad....hinda pead ikka ise küsima.no ma pakun soti jubina eest siis alustuseksgermo kirjutas:on olemas otsakaan ja andur aga väljalaske nukka ei ole.kui huvi tee pakkumine 5200466