Paabik kirjutas:Kahjuks, hoiatan juba ette, et ei saa enam kindlalt lubada kohalolekut, kuna ennem tuleb Soomest mootor tuua, et midagi mõõta oleks!
mis sul siis mootoriga juhtus
ei juhtunud midagi, tihendi vahetusega...võeti alumine osa ka laiali (mis juba ette teada, et võib läbi olla) ja oligi suht mäda. uus vänt ~19 000 ja saaled ~7000 +muu pudipadi, läheks kallimaks ja kehvemaks! Saab Soomest uue Jaapani siseturu mootori (mis parem kui originaal). Kui valmis saab, peaks päris hea saama.
Tegelikult arvatavasti ikka jõuan dünopäevale...mootori peaks paari nädala pärast ära tooma ja siis vana mootori pealt nüüdseks "tuunitud" kaas peale ja nipetnäpet külge ja valmis.
Selleks ajaks peaks juba naelad suvekate vastu vahetama,talv kadus ka ära. Nii et tuleksin küll.
Edit: Aga keegi ei tohi naerda kui minu tulemus mõõdetakse! Muidu ma solvun. (Aga ühel heal päeval ma veel lähen tagasi ja lasen 20kw rohkem mõõta,kogun chipiraha praegu).
rookierice kirjutas:Selleks ajaks peaks juba naelad suvekate vastu vahetama,talv kadus ka ära. Nii et tuleksin küll.
Edit: Aga keegi ei tohi naerda kui minu tulemus mõõdetakse! Muidu ma solvun. (Aga ühel heal päeval ma veel lähen tagasi ja lasen 20kw rohkem mõõta,kogun chipiraha praegu).
sul ikka ühesillvedu ??
pagan... ma saan siduri alles 25.aprill kätte nii, et dünon ilma klubirahvata hiljem, aga kohal olen igatahes !
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm