POZ kirjutas:Nunii, kruusid, 2 särki ja 1 puzzle on nüüd minu käes.
Särgid on Kuuno ja Deathlaguna omad. Puzzle ka DL`i oma.
Mis moodi te need kätte tahate saada? Pmst olen täna päeval vist mingi aeg linna peal ja õhtul ka . Nii et 5152492 ja saate kätte.
Helistan õhtul (7 aeg), Siis lepime kokku kust ma oma nänni kätte saaksin.
PS! tänan , et kaasa võtsid.
Pmst võib ka kuskil kokkusaamise küll korraldada.
Teeme siis kell 20.00 Mustika keskuse maaaluses parklas.
Need kes ei saa tulla helistage ja küll ma kuidagimoodi asjad teieni toimetan.
Audi, VW, Seat, Škoda hooldus, remont ning ostueelne kontroll. [url=http://www.audihooldus.ee]WWW.AUDIHOOLDUS.EE[/url]
Ibiza Cupra 1.8T
POZ kirjutas:Pmst võib ka kuskil kokkusaamise küll korraldada.
Teeme siis kell 20.00 Mustika keskuse maaaluses parklas.
Need kes ei saa tulla helistage ja küll ma kuidagimoodi asjad teieni toimetan.
Nii, kuna G.W.B linnasviibimisega jäi tänane sõit ära, siis oleks võimalus särgid kätte saada homme või ülehomme (kolmapäev,neljapäev) Kui POZ saaks jälle Lehepunkti vurada, oleks asi jonksus.
särkidega enamvähem rahul, see rinnapealne kiri võiks tsipa rohkem keskel olla, ning üleüldiselt võiks trükk ka vähe erksam olla, muidu täitsa
ahjaa, mulle isiklikult väga nööbid ei istu, ei läe nagu kokku särgiga ja natu nagu vanamoelised, et võiks ikka mingid halli värvi olla.
aga need kõik nii pisised asjad, üldiselt rahul - uhke tunne kohe turboclub-i särgiga ringi käija
tänud kes korraldasid.
tassid on päris lahedad.... ainult, et liiga... viisin ühe tööle... et hea kohvi juua... aga kellelegi raipele meeldib mu tass samuti... ja siis kui mina kohale jõuan, valitseb riiulil enamasti tühjus...
edaspidi toimub nänni tegemine konkreetsete gruppidena (näiteks 10 inimest kokku, rahad ette). Kuna seekord juba eeldasin suuremat huvi, siis kinnitasin julgelt bossudele, et noo 10-20 inimest ikka kindlad tahtjad on. Et nende poolepealt oli pisikene pettumus. Letihinnaga loomulikult kogu aeg võimalik tellida kaupa.
PS! Väike lootus on, et Saksamaalt nüüd järgmise nädala alguseks ka eht T-särgid tulevad.