noh ma ei saa kurta ka endast käest. äkki taavil vähe parem seadistus kui mul, kuigi tal paksult ikka musta ajab välja. igatahes minu autol 1800rpm viienda käiguga hakkab tootma siis vaikselt boost kasvab mingi 9-10psi 3000rpm ja siis lööb max rõhu ca 3200-3300rpm väga ruttu pmst plaksust üles. hea föön on igatahes. boosti alas on selle turboga ja 2.0 mootoriga lag küll olematu.
Vb tahad kunagi kepsu ka vehetada ja siis jälle uut tihendit vaja, mine tea kuna vaja mootor jälle lahti võtta. Ma soovitan küll metall panna, igaks juhtuks
Hetkel kasutusel olev turbo ei jõua kunagi niipalju, et seda tihendit sealt minema puhuda.
Kui peaks vaja minema juba karmimat tihendit ja polte siis juba mõne teise turboga ja või nitroga.
ps: stock tihendi ja poltidega on võimalik kuni 450hp.
Hylas kirjutas:Hetkel kasutusel olev turbo ei jõua kunagi niipalju, et seda tihendit sealt minema puhuda.
Kui peaks vaja minema juba karmimat tihendit ja polte siis juba mõne teise turboga ja või nitroga.
ps: stock tihendi ja poltidega on võimalik kuni 450hp.
ei taha nokkida aga mis juhtub siis kui on 451hp :D
kui palju jäi ruumi kolvi ja seina vahele? endal kah wisecod ja oleks huvitav teada...
ei taha nokkida aga mis juhtub siis kui on 451hp :D mitte midagi ei juhtu
kui palju jäi ruumi kolvi ja seina vahele? endal kah wisecod ja oleks huvitav teada... kuna eesmärk on tagasihoidlik, siis kliirens on wiseco soovituslik
Kuuno kirjutas:sellega ei saa palju kasu kui ta isegi rem mõõdus kolvid lasi panna
mina panin +1mm yle ja sain lisa 50kuubikut...ei leia et se just märkimisväärne on