Klubi logoga nänn!

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Marko

Postitus Postitas Marko »

Rait kirjutas:Rahadega teeks ehk nii, et kuna enamus rahvast vist Põhja Eesti poolt, siis orgunniks Kuuno kätte? Kuuno siis hiljem teeb ülekande Kuma arvele, kui kõik soovijad maksnud ja kraami kätte saanud. Siis saaks nii teha, et kohe kui keegi Kuunole maksab, saab Kuuno mulle nime öelda ja nänn läheb töösse.

kunnil auto ehitus pooleli ja raha kuluks hädasti ära :lol: :lol: :lol:
ok, ei nori.

kas nii poleks parem kui turboclub.ee kolib selja pealt ümber rinnale ja oleks väiksema kirjaga või siis samuti varruka peale... samuti kohe nime alla, jääks nagu viisakam?! see seljale jama tekitamine oli moes aastaid tagasi, puhas seljatagune oleks minu nägemuses viisakam.

kunn, võta sula ka vastu... ma tahaks sinu fotograafi teenuseid ka kasutada ;)
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]
Rait

Postitus Postitas Rait »

kas nii poleks parem kui turboclub.ee kolib selja pealt ümber rinnale ja oleks väiksema kirjaga või siis samuti varruka peale... samuti kohe nime alla, jääks nagu viisakam?! see seljale jama tekitamine oli moes aastaid tagasi, puhas seljatagune oleks minu nägemuses viisakam.
rinnale polo särgile eriti ei paneks midagi. Kui, siis ainult nime alla. Varrukale auto nime alla võiks kah muidugi.
Kasutaja avatar
ranz
Kontakt:

Postitus Postitas ranz »

Rait kirjutas:iga lisa pilt teeb särgile 30.- juurde. Samas sellise eelmainitud slogani puhul on see oht, et asi kipub siis juba rohkem "rullnokkade klubi" poole ( :roll: sorry Kuuno :-D )
Mina pigem olen kuunoga ühel meelel, ees lihtsalt klubi nick on kuidagi imelik, et just seal võiks olla turboclub.ee ja all nick ning seljapeal miski klubi ühine hüüdlause.
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
Marko

Postitus Postitas Marko »

Rait kirjutas:
rinnale polo särgile eriti ei paneks midagi. Kui, siis ainult nime alla. Varrukale auto nime alla võiks kah muidugi.
jap. seda mõtlesingi, et nime alla kohe
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]
Kuuno

Postitus Postitas Kuuno »

Marko kirjutas:
Rait kirjutas:
jap. seda mõtlesingi, et nime alla kohe
mitte et kellegi ego pihta peaks käima aga mingi asutuse, klubi, poe jne nimi on olulisem ja siis võiks olla liiga, kasutaja, tööline ehk arvan ikka et seespool turboclub ja selle all nimi... :)
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

Muidugi rinnale märk. Inimestega suhtled ikka näost näkku... mitte, et jooksis mingi sell mööda ja midagi oli selja peal. Ise vaata mis seal kirjas oli...
Paap

Postitus Postitas Paap »

Mina tahaks Valget särki ja Ainult rinnal logo (muud midagi mujal) ja 3 erineva autoga tassi millel nime ei ole ja ainult pilt ja logo! Auto pildid saadan Kuunole kohe.
Kuuno

kui palju on inimesi kes sooviks veel pilti saada autost..tean et crisp peaka olema 1 aga kes veel? teeks mingi ühise pildistamise ära ja siis lähevad asjad edasi...
Toomas
Kontakt:

Postitus Postitas Toomas »

Mulle täitsa sobib see esialgne särgi variant. Muidugi kui oleks must, oleks veel parem. Kui teha kuskil väljas pildistamine siis võin aidata ka korraliku kaameraga, et pilte teha.
Mis ajani raha üle saab kanda?
Audi, VW, Seat, Škoda hooldus, remont ning ostueelne kontroll. [url=http://www.audihooldus.ee]WWW.AUDIHOOLDUS.EE[/url]
Ibiza Cupra 1.8T
Kuuno

hetkel polnud mul yhtegi laekumist(parandage kui keegi just midagi tegi!)
ja yle saab kanda kuni esialgne grupp koos? aga kindlasi kuil äheb yle ei öelda ära...
Rait

Postitus Postitas Rait »

kandmise tähtajaga on tegelikult sedasi, et ei pea kindlasti mingi gruppide kaupa asi käima. Kuid lihtsalt sellist poole aastast tilgutamist ei tahaks tekitada. Samas on fakt see, et tootmisesse läheb iga inimese tellimus siis, kui Kuuno kinnitab, et talle rahad laekunud selle inimese poolt.
Rait

Postitus Postitas Rait »

kuna on huvi tuntud ka puzzlede vastu, siis nende hinnad:

A5 puzzle 100.-
A4 puzzle 140.-
A3 puzzle 190.-
Er!k

Postitus Postitas Er!k »

Kas on ka sularahaga maksmise võimalus?Kuna pole teatud põhjustel võimalik ülekandega asja ajada :roll:
Rait

Postitus Postitas Rait »

Ma usun, et Kuunoga saab ikka jutule ;)
Kasutaja avatar
Deathlaguna

Postitus Postitas Deathlaguna »

Makse aksepteeritud.
Raha juba sinu arvel :)

2 värvimuutvat kruusi
1 särk
1 A3 puzzle

Trükikojaga ka juba räägitud nii, et minuga peaks korras olema.

PS! Ühispildistamisest oleksin ka huvitatud, aga täna kahjuks aouto remonti läks ja eks siis järgmise ühis satsiga loodan ka liituda.
Vasta