mõnusalt suur ja mugav ja muidugi ka piisavalt kiire

kõik stock ja midagi muudetud ei ole, kas midagi ka muutub see jääb rahakoti otsustada

Kilovatte peaks siis paprite järgi olema 147 ja õhku surub kokku K26

Väike lõtk seal peabki sees olema tegelt... kas on pikkilõtk või ristilõtk? Mõistlik oleks lasta kellegil see üle katsuda, et niisama asja remontima ei hakkaks. Sõbra 200 turbo võlli katsudes olin ka mina kindel, et see asi on küll nüüd tuksis omadega... kuid selgus, et enamvähem selline ta peabki olema.Soja kirjutas:Järgmiseks vaja veidi püksirihma pingutada ja turbo remonti viia, kuna seal väike lõtk sees ja ei tahaks teda ribadeks lasta...
Seal võib vabalt viga olla selles klapis mis on karterituulutuse süsteemis ning õli coolerisse ja torudesse satub just sealt... nimelt miski ristilõtk puksidega turbol olema peabki, siiski mina seda küll nüüd katsumise teel ei ütle kas vajab juba remonti või mitte :P enda masinal pole ma veel kordagi niipalju asja sealtkohapealt lahti lammutanud, et turbo lõtku katsuda kuid eelmine omanik ütles enne ostu, et turbo vajab vast remonti sest torud on õlised... kuna tõstsin rõhu kõrgemale kui ta originaalis oli lisasin karterituulutus süsteemi õlipüüdja ning viimased lahtivõtmised on näidanud, et turbost väljuv toru on täiesti kuiv.Soja kirjutas:ristilõtk on sees...pikilõtku ei täheldanud viimane kord...
ja lõdvikud on ka õlised natuke, kuigi mootorist õli ära ei kao... katsun nädalavahetusel esiosa laiali võtta ja siis kõik puhtaks pesta ja üle kontrollida... ja siis võid "katsuma" tulla kui soovid:D