1. Mul tuli mootor lahti võtta kuna sisse vaja paigaldada mahle sepistatud kolvid. Lahtivõtmisel aga selgus, et karteripõhi metallipuru täis. Lasin kepsud väntvõlli küljest lahti ning selgus, et saaled liialt kulunud vist ringi võtnud, aga kui sõitsin siis mingit kolinat mootoris ei olnud. Ja väntvõllil ühe kepsu kinnituskohal sinna kuhu saaled lähevad imepisikesed sooned sees kas kui uued saaled panen jääb pidama või pean uue väntvõlli otsima või saab kusagil treida ja tasakaalustada???
2. Kus ma hoorattast treida ja tasakaalustada saan. Väntvõll ja hoorattas tasakaalustatakse ju koos?
K:Väntvõll
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]
Leitsin juba ja mul selgus mootori lahtivõtmisel, et eelmine omanik on hooratta ära lasknud lihvida vist kuna hooratas 1.5 cm paks ainult omega 6 vastu. Nüüd viin tasakaalustusele aga järgmine probleem, et sidurit on vaja. Nimelt c20ne mootorile ja ei tahaks hirmkallist keraamilit sidurit soetada ja kust ma tugevama korvi leiaks? Või ehk on keegi mõne muu liikuri siduri oblikale peale monteerind?retspets kirjutas:astromotos lihvitakse vänt ära ja kergendatakse ka hooratast
tartus
No comment!
Sachs race engineering sidurikorvveider kirjutas:Leitsin juba ja mul selgus mootori lahtivõtmisel, et eelmine omanik on hooratta ära lasknud lihvida vist kuna hooratas 1.5 cm paks ainult omega 6 vastu. Nüüd viin tasakaalustusele aga järgmine probleem, et sidurit on vaja. Nimelt c20ne mootorile ja ei tahaks hirmkallist keraamilit sidurit soetada ja kust ma tugevama korvi leiaks? Või ehk on keegi mõne muu liikuri siduri oblikale peale monteerind?retspets kirjutas:astromotos lihvitakse vänt ära ja kergendatakse ka hooratast
tartus
lase pidurimeistris subaru katted sidurikettale panna ja käib küll...
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee