mul on meeles just parem alumine aga võimalik et eksin..tegu pidi olema tavalise nissensi kärjega ja kui sul need sellised ju ta selline oli...aga kindluse mõttes teen mõne pildi kui näen seda kärge veel...
vot just nii mullegi räägiti et parima voolavusega-mida ma ei tea kas on või oli aga probleemiks jäid praegu vannide asetus.
igaljuhul praegu katsetan teise kärje ära
- sellise näoga lähen mina täna magama :D
sain starteri ja pooltelje mis istusid ilsuti sinnakuhu vaja kuigi oli kahtlus kuna pärinevad 1.8 lantralt...
aga siis põhi asi :P kyynlad välja ja startreriga võtit-autogauge õlirõhu kell hyppas kohe 2 bari alla ja minu nägu läks naerule
ei tea miks aga kartsin kõige rohkem et äkki ei tule õlirõhk yles..aga kõik tundus ok...
praegu veel tööle vl kollet seest ilusamaks tegema ja äkki saab juba näd vah esimese kävituse teha
üks pilt kollektori flantsile tehtud sisselõigetest. Ise ei ole kunagi selle peale tulnud, aga pms kui flantisle sisselõige teha, siis jätta mingi 1mm alles, et kui peaksid olema pinged siis ei viska flantsi laiali
Viimati muutis Kuuno, 04.01.2009 1:02, muudetud 1 kord kokku.
eile ole veel tulnud probleeme! Vanal kollel oli täielikult läbi ligatud ja ka siis ei olnud mingeid probleeme. Seda on kasulik teha siis kui on paksem flantsi materjal sest võib juhtuda et ta tõmbab poldid kaane seest välja
Lõikka täitsa läbi ära - see mm.ka seal enam asja paremaks ei tee Piludega tõesti aga antakse detailile võimalus kuumenedes ennast "kohendada" ........materjalide soojuspaisumistegurid on ju erinevad (paljud originaal malmkolled on samuti poldiaukudest läbi lõigatud)