Huvitav kuidas sul on 3 barine regulaator, kui:quattromees kirjutas:Mul 3bar regulaator
3b mootoril on 3,5 bar
AAN/ABY on 4,0 bar
ADU (RS2) on 3,8 bar
http://s2central.net/motronic_03.html
Huvitav kuidas sul on 3 barine regulaator, kui:quattromees kirjutas:Mul 3bar regulaator
Mul vedeleb selline raamat praegu kodus esiku põrandal ja ootab millal ma ta Xjan-ile tagasi viitsin viia...Jõuvanker kirjutas: PS! saan selle kuu lõpus usast kätte raamatu nimega:"Maximum Boost": Designing, Testing, and Installing
Turbocharger , mille autor on: Corky Bell !
Mõtlesin, et enne kui vastan, mõõdan üle, aga mu manomeetril pole hetkel sobivat vahelüli ja pole olnud aega seda ka hankida.Silwer kirjutas:Huvitav kuidas sul on 3 barine regulaator, kui:quattromees kirjutas:Mul 3bar regulaator
3b mootoril on 3,5 bar
AAN/ABY on 4,0 bar
ADU (RS2) on 3,8 bar
http://s2central.net/motronic_03.html
Inimloomus on ikka imelik - vaid oma vigadest õpitakse...quattromees kirjutas:Tegin siin tükk aega tagasi juttu rõhuregulaatoriga fuel - cut`i kaotamisest, kuid katsetamiseni pole jõudnud. Paari päeva jooksul kavas siiski proovida. Rõhuregulaatori sean MAP sensorisse minevale voolikule ette:
Küsimus: kas seda stock K26 turboga? Ja kui, siis milline on selle K26 täpsem markeering, neid on mitmeid erinevaid? Minu teada on K26 max rõhk 1.7-1.8 Bar juures, olenevalt tüübist.Silwer kirjutas:Audi 20v mootoriga on originaal ajuga ja õige softiga võimalik igapäevaselt kuni 375hp (Ntx. Audi S4/S6 Revo S), mida on võimalik lühiajaliselt veel kurjemaks ajada ~ 400-450hp. Kõik üle selle vajab juba progetavat aju.
Vastav chip, suurem turbo ja paremini hingav väljalaskekollektor on igapäevaselt sobiv 300+ tiba peale hp jaoks (ntx. Audi S4 Revo). See 300hp on olemas 1,3 bar ülerõhu juures!!! Saab ka lühiajaliselt peale keerata nii umbes 1,6 bar-ini (kuni 375hp) .
oeh.quattromees kirjutas:Tegin siin tükk aega tagasi juttu rõhuregulaatoriga fuel - cut`i kaotamisest, kuid katsetamiseni pole jõudnud. Paari päeva jooksul kavas siiski proovida. Rõhuregulaatori sean MAP sensorisse minevale voolikule ette: