Samas,aga kui hakkan kolmandaga rahulikult kiirendama(naiteks 2tuhande poorde pealt) siis pusib boost kuni lopuni 0,8 bar-i
Oskab keegi akki aidata ise taiesti noutu

Autoks on muidu BMW 318 ja turbo on garrett T3
miks bypass klapi rike peaks olema? kui bypass lekib, siis leke ei olene käigust vaid rõhust tavaliselt. Selline massiivne rõhu kadu võib bypassi korral tekida siis, kui ta on valet pidi vahel, st turbo rõhk surub teda lahti, mitte kinni. Kuigi seegi on raskesti usutav.Silwer kirjutas:Kahtlustaks kas wastegate või by-pass klapi riket.
On ka neid aeg-ajalt kinnikiiluvaid klappe esinenud.Fos kirjutas:miks bypass klapi rike peaks olema? kui bypass lekib, siis leke ei olene käigust vaid rõhust tavaliselt. Selline massiivne rõhu kadu võib bypassi korral tekida siis, kui ta on valet pidi vahel, st turbo rõhk surub teda lahti, mitte kinni. Kuigi seegi on raskesti usutav.
ma mõtlen, et mida segu teeb siis, kui see konkreetne probleem esineb.raxx kirjutas:kasutan proturbo chippi mis on moeldud sellele motole 0,8bar-i jaoks ja segu on mul kull hetkel lahja voitu.
Niipalju siis veel,et mul pole by-pass vaid BOV ja seda ikka valet pidi panna kull ei anna