Eriline füüsik, spetsialist ega spekulaator ei ole niiet ega peale proovimise muudmoodi teada ei saagi

Aeglane ülekanne ise ei paranda midagi sest lisad ülekannet kõrgema käiguga. Kui ülekandes midagi muuta siis peaülekanne pole reeglina NR1 asi mida parandada vaid erinevate käikude ülekande suhet....tihti on esimeste käikude ülekanne liiga aeglane, vahe liiga väike ja aste kolmandalt neljandale liiga suur.Corrado kirjutas:Enda auto puhul siiani aeglasem ülekanne alati aega oluliselt parandanud, olenemata sellest, et ringi mähib mõlemaga :D
Eriline füüsik, spetsialist ega spekulaator ei ole, niiet ega peale proovimise muudmoodi teada ei saagi
Lõpuks jõudsid ka sinna, et bensiin las jääda tänavale aeglaseks sõiduks.Corrado kirjutas:...
Reedel olin juba suhteliselt loobunud haapsalus mingeid aegu sõitmast, aga kuna sõiduisu oli suur siis minna tahtsin siiski. Sisuliselt pakkisime juba asju, kui tuli veel idee, et prooviks etanooliga.
Etanool sisse valatud, läksime veel kergele maanteetiirule kuna dünosse enam polnud võimalik saada. Tulemus? Deto kadunud päris kaugele ja süüdet kannatas juba vähemalt 20 kraadini keerata ilma, et midagi kuskilt kostuks.
...
Mul pole etanooli vastu midagi, meeldib, aga ei plaaninud seda see aasta paaki valada, sest küttesüsteemist jääb väheks :D Aga kuna sidur andis ka endast märku reedesel seadistamisel, siis on selge, et nagunii jõudu praegu tõsta ei kannata, ehk siis jäängi etanooli pealerst kirjutas:Lõpuks jõudsid ka sinna, et bensiin las jääda tänavale aeglaseks sõiduks.Corrado kirjutas:...
Reedel olin juba suhteliselt loobunud haapsalus mingeid aegu sõitmast, aga kuna sõiduisu oli suur siis minna tahtsin siiski. Sisuliselt pakkisime juba asju, kui tuli veel idee, et prooviks etanooliga.
Etanool sisse valatud, läksime veel kergele maanteetiirule kuna dünosse enam polnud võimalik saada. Tulemus? Deto kadunud päris kaugele ja süüdet kannatas juba vähemalt 20 kraadini keerata ilma, et midagi kuskilt kostuks.
...
Surveaste pole antud hetkel isegi oluline sest 3 erineva surveastmega mootori puhul on sama probleem säilinud ja 0 punkt on kindlasti paigas.murjam kirjutas:Mis surveaste mootoril on? Kas süüte 0-punkt on kindlasti paigas?
Mõte, mis mind kummastab, on see, et kehvasti hingav sisselaskekollektor kuidagi detot põhjustada võiks. Kehv väljalaskekollektor või liiga väike kuumakoda turbol kindlasti kutsub detot külla, aga SL kollektori puhul ma ei oska loogikat leida.
Aga tundub, et antud juhul on etanoolile üleminek väga õige mõte. Rõõm kuulda, et saite toimima. Jaksu!
Oma kogemusest võin öelda, et õige slikiga start palju pehmem kui tänavarehviga, ei teki ka teravaid lööke, mis tänavarehviga tekivad kui sõidad pidamise piiril. Arvan, et paljud kardavad liialt seda sliki teemat.Corrado kirjutas:See aasta seda siiski kindlasti ei juhtu, kuna e36 veermik ei taha vastu pidada slikiga stardile, kui vaadata siin läbi aastate erinevaid bemme mis sõitnud on.
Hetkel on mul kindlasti veel võita stardist, kuna ma olen selle autoga sõitnud ka 2.0 60ft kuid praegu stabiilne 2.2 või rohkem. Viimaseks võistluseks saan uue diffri alla ja siis saab veel korra katsetada