Toyota GT4 ST185 (müüdud)

Eputa oma autoga :)

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Kasutaja avatar
LordVampire

Re: Toyota GT4 ST185 LordVampire

Postitus Postitas LordVampire »

Ikka-ikka.
BMW E92 COUPE 335xi
"Küla laadija rästik" :D
Kasutaja avatar
murjam
Kontakt:

Postitus Postitas murjam »

Minu arvates on see küll sellise seadistuse ja turbo kohta täiesti viisakas number. Internetiavarustes inimesed kas ei käi dünopingis ja liidavad täpselt kokku kõik hobujõud, mida iga kleepekas annab või kui käivad dünos, üritavad sealt võimalikult suurt jõudu välja pigistada ehk arvestavad ülekandekaoks rohkem pluss hiljem ümardavad tulemuse kas või +30hp.
Täpselt samasuguses seades masin on mujal maailmas foorumites raudpolt "300+hp".

Samas, tõsi ta on, et moment võib-olla kukub pisut kiiresti ära ja segu lahjendamise vms trikiga saab kindlasti kõrgetele pööretele tiba juurde. Samuti, need momendi-hüpped kõige magusamas alas on natuke naljakad. Üks spike tavaliselt tekib vastavalt boosti näidule, aga et siis veel üles hüppab nii palju (~4700rpm)...
Lauda nitro
Kasutaja avatar
LordVampire

Opentrackil käidud. Üritus oli super, ilm oli super. Auto jäi terveks. Ja peab ütlema et ma olen imestunud, et nii vana auto nii lahe võib rajal olla. Väga mõnus juhitavus ka asfaldil. Ja täiesti võimalik külge ees ilma abs-ita pidurdada. Ma olin nagu nii üllatunud auto üle et ei teagi. :D
Aeg tuli 1.29.2xx mis sellise auto kohta tundub mulle päris hea. Eelmine aasta siis aeg 1.40.3 :D ... väike parandus ikka tuli ;) Olgem ausad, nagu ei plaanind üldse mingit aega sõitma minna kui see 1.29 tuli.... rada oli niipalju autosi täis, et mina oma mõtetute ühe kolviga piduritega, ei saand oma puhast ringi teha, sest poolteist, kaks ringi oli max neile, kui pedaal pehmeks läx, no karmimalt sõites. Võtsin sugulase peale (+108kg), niisama funnima. Juhtus täpselt nii et üks porsche sai otsa ja rada tehti tühjaks. Ma olin esimene peale ja sain rahus sõita mõned ringid. Kahju et racecrono ei pand salvestama (läksin ju niisama funnima) Pull värk igaljuhul :) ...
Vedrustus nii hull ikkagi ei tundund... võibolla coil, et suvel madalamael lasta ja talvel kõrgemale. Äkki läheb vähe mõnusamaks see värk. Üldiselt ei tundu nr1.
Pidurid peab kõll üle mõõtma. Midagi välja mõtlema. Viskaks selle abs üldse minema, aga talvel võiks ju isegi olla. Et ABS minema saada peab mootori eest ära tõstma. Seda praegu teha ei viitsiks.
Teine peasilinder ja kettad, suppordid sinna ikka aretama. Eks vaatab.

Paar klõpsu ka...
Pilt

Pilt

Pilt
BMW E92 COUPE 335xi
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

Päris hea aja sõitsid. Mõnusalt stabiilne auto tundus. Mis pidurivedelikku kasutad?
Kasutaja avatar
LordVampire

Castrol DOT4 React performance, Kuiv keemistemp. oli 280kraadi. Eelmine nädal vaakumiga vahetatud.
ATE Super Blue Racing on sama keemistemp. Olulist hinnavahet ei ole.

Castrol SRF võib veel proovida.

Ma ise arvan et ketas on lihtsalt niiväike ja ühe kolviga suport ajab asja kuumaks lihtsalt.
BMW E92 COUPE 335xi
tmac

Postitus Postitas tmac »

alla 1:30 mina ei oleks uskunud, aga krt mul on nii hea meel ,et tuli..... Vedrustus ja pidurid veel natuke juurde annavad ja finally on sul auto valmis... :burn ÜLIÄGE ma ütlen
https://www.facebook.com/TeamIlmsMotorsport
Kasutaja avatar
LordVampire

:bb
BMW E92 COUPE 335xi
Kasutaja avatar
LordVampire

Sai laupäeval EDRA etapil "test and tune" klassis 1/4 miili aeg ka ära prooovitud. Ja esimeses sõidus tuli 13,497@168,34 ... (esimese käiguga 4 ratast ringi, teisega hakkas sidur libama nii et pidin gaasi maha laskma)... Järgmised sõidud ei olnud enam nii head, liimitud stardi osa hakkas nii hästi pidama, et poos kinni... nii et 60 jalga juba kehvem. Oleks pidand päris tald põhjas startima 17"-ga, mida ma tegema ei hakand :D .. Üldiselt rahul, kolmteist läksin püüdma ka ja see tuli ka ära. Panen time slippi ka...

vasak rada
Pilt
Viimati muutis LordVampire, 21.07.2016 21:12, muudetud 2 korda kokku.
BMW E92 COUPE 335xi
tmac

Postitus Postitas tmac »

Miks sa ei kirjuta siia midagi :D
https://www.facebook.com/TeamIlmsMotorsport
Kasutaja avatar
LordVampire

Kõik on nii väiksed asjad, et ei olnud eraldi mõtet kirjutada... aga ... parandan end...
BMW E92 COUPE 335xi
Kasutaja avatar
LordVampire

Aeg läheb nii ruttu, ... ma isegi ei hakka rääkima. Vahepeal on olnud igasuguseid mõtteid. Käisin seda uut Focus RS-i proovimas. (jumala hea mulje jättis kusjuures) Ja kindlasti saab sinna peale keerata :D ... aga minu pann palju maha ei jää praegu... ja 36killi välja käia, ei tea... miski hoiab tagasi, (võib-olla see et selle eest saaks 2xevo9 osta) Aga Kindlasti saaks sinna peale keerata :D... Kift auto muidu, väga kift, soovitan.
Pilt

Ühesõnaga praegu oma vana auto juures tagasi, vana ta on ja edevuselaat ka mitte aga, samas, kõige aeglasem otseselt ei ole ja pealeandmiseks päris mõnus.
Pikk jutt lühike... möla vähem... asjast...

Talv oli, nagu oli, piik jäi riiulisse,
Pilt

Talvel midagi super erilist ei olnud, mõtetu pudipadi, sai uued kondid, metallist "racing" :D pidurivollad, kettad jne kulu detailid mis oli vaja teha. (suuri pidurid ei tulnud veel) Sest siis oleks kohe piikidega cancel majas, ja pooled veljed kasutud ja praegu ei tulnud ühesõnaga...
Pilt

Pilt

Lisaks tuli enne talve Carlose kapott... sest originaal oli õhk cooler ribidega mootori peal, ST205-l on vesi-cooler. Kapoti scoobil oli 0-effect. (polnud õhul kuhugi minna)
Kapoti all läks üsna ruttu "saunaks" ja selle asemel et auto edasi käiks hakkas auto "undama." Lisaks ei aidand elektroonika plokk, mis ma UK-st ostsin (conversion kit). Pidi ikka elektroonikasse süvenema, sest praegu oli nii, et kui tuled põlema panid siis vent ja cooleri pump hakkasid 30% võimususega tööle. Ühesõnaga uus kapote ja El. lülitus sund vent + norm juhtmed = nagu palju parem.

Pilt

Turbo soe pääseb ka kohe välja... oluliselt saab vahest aru...

Pilt

Siis Talvel veel sai, "Wintermode" lisatuled.... NO TEGELT, OLI VAHE OLEMAS

Pilt

Pilt

Pilt

Ja siis enne kevadet tuli natuke plastikut ka ühe pakiga... (ma tean, et peaks istmed välja viskama 2X45kg esi istmed... nahkapenki) aga seda ei juhtu, sest mina pean seal istuma :D võibolla kunagi hiljem...

Pilt

Autol siis nüüd kergem esiots,..

Pilt

Pilt

Ja lisaks sellel on nüüd vajalik ruum olemas, et tavaline korralik cooler ette panna...

Ülejääk....

Pilt

Lisaks on Garaazis uus pereliige....

Pilt

Ütleme nii, et selle Kempomat-iga tööjuures oli summutitoru oliliselt lihtsam keevitada, kui sellega plekki.... aga kes harjutab see kaua piinleb :D Kerge uss närib, et äkki oleks pidand natuke samm parema pilli võtma... aga no vaatame... teeme natuke siis tekkib teadmine mida vaja...
BMW E92 COUPE 335xi
Kasutaja avatar
LordVampire

Pilt

Sõbrad muutusid mõtlikuks..... :D
pole hullu midagi... puhkus hakkas... õlut on ja mis seal ikka ... "project binky, in color" :D
BMW E92 COUPE 335xi
Kasutaja avatar
LordVampire

Eespool oli ka pindmist roostet....

Pilt
BMW E92 COUPE 335xi
Kasutaja avatar
HoCi