lukku
Re: O:top mount kollektor ca18det
Ma ei hakka kolmes teemas eraldi vastama.
Võin endale küll uue tellida, aga sel juhul ikkagi alla 4K ei viitsi müüa ja mitte enne kui endal uus olemas.
Antud T3 kollektor on siis Eestis (arvatavalt Es'is) tehtud käsitöö (loe: kindlasti kallim, kui hiina toodang). 450hj pole probleemiks olnud, kuigi ta disain pole kõige parem (2 runnerit on pikad 2 lühikesed). Samuti välise WG flantsiga, mis on ilusti ette üle esisilla alla toodud. Võibolla kevadel -suvel panen kiirmüüki. Kui on huvi võid ju peale käia... Lõppude lõpuks on kõik räägitav.
Aga soovitan, võta see hiinakas ära, mida müüakse, kui kiire on. Ja lase too paari kilo eest meistri käes sobivaks teha.
Mis turbole sul kollektorit vaja on? Võibolla saad ära rääkida mu vana GT28 .64 kuumakoja küljes oleva kollektori.
Kas ma müün kollektorit?markomaan kirjutas:Kas top mount kollektor on eraldi saadaval?
Võin endale küll uue tellida, aga sel juhul ikkagi alla 4K ei viitsi müüa ja mitte enne kui endal uus olemas.
Antud T3 kollektor on siis Eestis (arvatavalt Es'is) tehtud käsitöö (loe: kindlasti kallim, kui hiina toodang). 450hj pole probleemiks olnud, kuigi ta disain pole kõige parem (2 runnerit on pikad 2 lühikesed). Samuti välise WG flantsiga, mis on ilusti ette üle esisilla alla toodud. Võibolla kevadel -suvel panen kiirmüüki. Kui on huvi võid ju peale käia... Lõppude lõpuks on kõik räägitav.
Aga soovitan, võta see hiinakas ära, mida müüakse, kui kiire on. Ja lase too paari kilo eest meistri käes sobivaks teha.
Mis turbole sul kollektorit vaja on? Võibolla saad ära rääkida mu vana GT28 .64 kuumakoja küljes oleva kollektori.
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
Re: O:top mount kollektor ca18det
Uus turbo sai tellitud, pole veel kätte sanud.
Aga T25 turboga tegemist:)

T25 DIRECT BOLT ON REPLACE STOCK T25 TURBO
SIZE: 2.0" INLET,2.0'' OUTLET
COMPRESSOR:42 AR; EXDUCER: 59.7MM;INDUCER: 37.8MM
TURBINE : 86AR; EXDUCER: 52.9MM; INDUCER: 45.47MM
TURBO MANIFOLD FLANGE: T25 FLANGE; DOWNPIPE FLANGE: 240SX 5 BOLTS FLANGE
TYPE OF COOLING: OIL AND WATER COOLED
TYPE OF BEARING: WET FLOAT BEARING
SET AT 8 PSI AND CAN MAX UP TO 27 PSI,SPOOL TIME AT 2500RPM,MAX UP TO 300HP
sellised on andmed antud turbo kohta, mis plaanis peale panna...
Aga T25 turboga tegemist:)

T25 DIRECT BOLT ON REPLACE STOCK T25 TURBO
SIZE: 2.0" INLET,2.0'' OUTLET
COMPRESSOR:42 AR; EXDUCER: 59.7MM;INDUCER: 37.8MM
TURBINE : 86AR; EXDUCER: 52.9MM; INDUCER: 45.47MM
TURBO MANIFOLD FLANGE: T25 FLANGE; DOWNPIPE FLANGE: 240SX 5 BOLTS FLANGE
TYPE OF COOLING: OIL AND WATER COOLED
TYPE OF BEARING: WET FLOAT BEARING
SET AT 8 PSI AND CAN MAX UP TO 27 PSI,SPOOL TIME AT 2500RPM,MAX UP TO 300HP
sellised on andmed antud turbo kohta, mis plaanis peale panna...
haidukk ja takk
M: 200sx S13
M: 200sx S13