Oleks vaja EGT sensorit.
Seda K-tüüpi, mis VEMS WB kellaga kokku sobib.
55682080
Mihkel
olemas (O: EGT sensor)
olemas (O: EGT sensor)
Viimati muutis Miq, 21.07.2010 12:54, muudetud 1 kord kokku.
Re: O: EGT sensor
Peenikest (vabalthingavale) või jämedat (turbokale) andurit?Miq kirjutas:Oleks vaja EGT sensorit.
Seda K-tüüpi, mis VEMS WB kellaga kokku sobib.
55682080
Mihkel
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
turbokale ikka.
Ma pole küll tähele pannud, sellist eristamist NA ja turbo vahel. Temperatuuri kannatavad ju sama moodi.
ps!
tegelikult oleks jube tänulik, kui keegi kirjeldaks mulle, kuidas seda sensorit üldse paigaldatakse. Äkki ma saaks augu juba ette ära puurida. Mul mootori komplekteerimine seisab selle taga.
Ma pole küll tähele pannud, sellist eristamist NA ja turbo vahel. Temperatuuri kannatavad ju sama moodi.
ps!
tegelikult oleks jube tänulik, kui keegi kirjeldaks mulle, kuidas seda sensorit üldse paigaldatakse. Äkki ma saaks augu juba ette ära puurida. Mul mootori komplekteerimine seisab selle taga.

VEMS ise soovitab jah turbokale jämedat andurit ning vabalthingavale peenikest... peeniksel on see "eelis" et toda saab painutada nurga alla, kuid oma kogemuste põhjal sai kunagi mitmele turbo masinale peenikesed andurid ostetud, on viiest andurist siiamaani terved vaid üks, kõik teised on omadega otsa saanudMiq kirjutas:turbokale ikka.

Vaja on keermestada auk millesse anduri paigaldus vahetükk keerata... aga krt ma peast seda mõõtu küll ei tea mis keere sinna läks.tegelikult oleks jube tänulik, kui keegi kirjeldaks mulle, kuidas seda sensorit üldse paigaldatakse. Äkki ma saaks augu juba ette ära puurida. Mul mootori komplekteerimine seisab selle taga.
Igatahel, 6mm andur koos pistikuga saaksid minu käest 1000.-
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.