O: nissan 200sx'ile orikas turbsi
O: nissan 200sx'ile orikas turbsi
viga selles, et minu omal lõtk sees ja rämedalt neelab seda gerossiini ehk õlikest...
või andke teada kes kus ja milla võtaks ette ja teeks turbo remondi???
või andke teada kes kus ja milla võtaks ette ja teeks turbo remondi???
tere,
mul ka üks T25 s13 pealt pakkuda , ilma wastegateta 1000eek , koos wg-ga 1500eek.
pikilõtk oli väike aga ristilõik selline kahtlane , 0,7bar hoidis kenasti ja tagant sinist ei visanud.
ahjaa , tallinnas , kui on soovi siis hel 56619150
olavi
mul ka üks T25 s13 pealt pakkuda , ilma wastegateta 1000eek , koos wg-ga 1500eek.
pikilõtk oli väike aga ristilõik selline kahtlane , 0,7bar hoidis kenasti ja tagant sinist ei visanud.
olavi
(Varuosad & Tuuning) CARSHOP.EE - KÕIGE SOODSAMAD VARUOSAD !
telefon 6701222 www.carshop.ee 24H | päringud ja hinnasoovid info@carshop.ee
sellel on tiivik rämedalt korpusesse käinudparm kirjutas:tere,
olavi

[url=http://www.e21.ee/galerii/album658]TurboLestaKala[/url] | [url=http://jam.axatem.ee]JAM Racing[/url]
tere,
see konkreetne turbo on tulnud kasutaja Laisu käest kes ütles, et see on täitsa korras , tema müüs selle hinnaga 3500eek. rohkem ma ei kommenteeri.
autol millel see peal oli , töötas asi kenasti ja mingeid jamasid ei olnud. võid vabalt ära osta.
olavi
see konkreetne turbo on tulnud kasutaja Laisu käest kes ütles, et see on täitsa korras , tema müüs selle hinnaga 3500eek. rohkem ma ei kommenteeri.
autol millel see peal oli , töötas asi kenasti ja mingeid jamasid ei olnud. võid vabalt ära osta.
olavi
(Varuosad & Tuuning) CARSHOP.EE - KÕIGE SOODSAMAD VARUOSAD !