O: Nissan S13-le õhutuse klapi

Turbo autod ja osad.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
WNW

O: Nissan S13-le õhutuse klapi

Postitus Postitas WNW »

Oleks vaja klappi, mis orginaalis asetseb väljalaske poolse klapikambrikaane ja sisselaske toru vahelise kummivooliku sees.
200SX
master Yoda

Postitus Postitas master Yoda »

muide mul ei olnud seal originaalis mingit klappi - oli vaid restriktor - junn voolikus millel keskel väike auk sees. Selle võid saada niisama, kui tahad :)
WNW

Postitus Postitas WNW »

Prooviks seda, sest auto tossab nagu auruvedur. Kas oled Tallinna inimene, äkki annnad oma mingi kontakti, et oleks mugavam suhelda?
200SX
Laisu

Postitus Postitas Laisu »

WNW kirjutas:Prooviks seda, sest auto tossab nagu auruvedur. Kas oled Tallinna inimene, äkki annnad oma mingi kontakti, et oleks mugavam suhelda?
ma juba seletasin sulle...selle restriktorist ei ole sulle mingit kasu, sul on vaja ükskõik millist ühesuuna klappi...mul oli kunagi sama probleem..
WNW

Postitus Postitas WNW »

Laisu kirjutas:
WNW kirjutas:Prooviks seda, sest auto tossab nagu auruvedur. Kas oled Tallinna inimene, äkki annnad oma mingi kontakti, et oleks mugavam suhelda?
ma juba seletasin sulle...selle restriktorist ei ole sulle mingit kasu, sul on vaja ükskõik millist ühesuuna klappi...mul oli kunagi sama probleem..
Imelik asi, et peale selle ühesuunalise klapi paigaldamist probleem jätkub, millest võib veel selline probleem tulla, kui turbo sama, sumps sama?
200SX
Laisu

Postitus Postitas Laisu »

kas panid selle ikka õiget pidid sinna....see klapp aitab ikka siis kui turbol tihendid natuke kulunud, mitte siis kui see juba kohe laiali lendab...
WNW

Postitus Postitas WNW »

Asi oli selles, et varem oli see nö. restrictor vahel (mille ma lolli peaga minema viskasin) ja siis oli kõik ok, mõtlesin, et see klapp aitab ka, aga tundub, et mitte, milletõttu prooviks uuesti restricorit. Turbo ise muidu normaalne.
200SX
master Yoda

Postitus Postitas master Yoda »

hmm. mina oleks arvanud ka, et korralik tihe ühesuunaklapp ikka etem kui see metallist junn. ja ühendatakse minu mälu järgi niipidi, et klapikaas -> sisselase toimib, vastupidi mitte. siis värsket õhku sisselaskest peale ei saa ja imeb karteri kergelt vaakumisse ning õli ei pressi enam turbo tihendite vahelt sumpsi.

aga PS saadetud - võiks kohtuda küll ja proovida.
Vasta