Mitsubishi Evo IX '06 - peepp
- Cypress Hill
Vist ära kadusid, polegi enam vaadanud ega tähele pannud. Autot on päris mitu korda professionaalselt vahatatud, viimati sai kevadel mingi ime nanovaha peale lastud panna, võib-olla see on mõjunud ?marauder kirjutas:Mis sul nendest kapotilaikudest sai?
On jah hea auto, mul pole ühtegi muret temaga olnud ja kiire on ta samuti, kuid mul on peale seda väga ebamugav tunne ilma puurita autoga rajal kiirelt sõita ja konkreetne auto on lammutamiseks natuke liiga hea. Hind on minu arust samuti soodne, kuid plaan on kiire müük ja eks kiire ostja saab siis preemiaks seda head-paremat nautida, mis sinna sisse on pandud.
Sõiduhooaeg sai läbi eelmine nädal, polegi veel kuhugi pakkunud v.a siin ja evonet'is. Kui 30 t. hooldus on tehtud, siis vaatab kus ja kuidas ?
Kui küsid, sest pakub huvi, siis suurem osa infost on eelmisel lehel kirjas. Täiendavad küsimused ja konkreetsed pakkumised oleks vist parem privasse saata.
Kui küsid, sest pakub huvi, siis suurem osa infost on eelmisel lehel kirjas. Täiendavad küsimused ja konkreetsed pakkumised oleks vist parem privasse saata.