Mihkel kirjutas:Kas see "tänavarehv" on sinu jaoks Toyo R888? R888 on siiski slikkrehv, mis siis et tänavalegaalne.
Ma pidasin silmas tänavarehve stiilis GoodYear, Dunlop, Continental jne.
Te sunnite ka mind OT kirjutama, aga teen lühidalt... Maitse asi, 150+hj per rehv autoga alla R888 on imo ka "tänaval" uisutamine. "Slikk" drag teemas ei tähenda kindlasti tänava legaalset rinkakõlbulikku rehvi.
mart154 kirjutas:No sul ei ole kusagilt otsast kiire auto kah.....
Esimese sõiduga, kui kütust jagus: 13.5 => 12.4
Rehvisoojendamise ja launch controliga mängides saab sealt veel lisa....
Tanel võttis teema väga hästi kokku.
Millest sa räägid? Õige boosti ja drag rehviga, sõidaks mu tänava auto kah 12.4.... drag'i tahan võibolla sõita oma teise projektiga, kui reeglid paranevad. Teema on "Drag Eestis 2010" mitte "Drag EMV 2010" ega "mardi ja astrona auto". Ja imo ei võtnud Tanel seda teemat päris hästi kokku. Selleks tuleks kõik ettepanekud läbi mõelda ja argumenteeritul lõppenuks lugeda või edasi arendada. 5lk pole mingi näitaja - olgu või 1000lk, kui iga 10lk tagant tehakse kokkuvõte. IMO mitte mina ei kirjuta palju, vaid teised kirjutavad vähem

, mind isiklikult huvitab antud teema rohkem kui turboklubi saatus, sry.
Mul ja Tanelil piisaks kui B ja C'ga võetakse EMV'l midagi ette, aga rääkides kasvulavast ei räägi me neljast inimesest, kes on juba 100k+ investeerinud, vaid vähe laiemast ringist.
* Pooldan "Tartu Drag Suvi" mõtet. Vaja vaid lisada punktiarvestus ja võibki rääkida teisest liigast. Ja see võiks toimuda Kiltsil, kui Raadi ikka libe on.