Sama kehtib ka väljalaske kohta.
Seega võid oma originaal performance cooleri ja torustiku tagasi panna, turbost ja summutist rääkimata

Welcome to ESTONIA!

Eelnev ei kehti muidugi võistlusautoks registreeritud autode kohta.
Pidurid, plekid ja sillad olid ok. Ülejäänud ei sobinudjunsu kirjutas:mis need "mõned" ohtlikud vead olid siis üv-l.mis tegema pead,et läbi saada nüüd? mis istmete kohta üeldi? pead tagumised istmed ja polstrid ka soetama nüüd?
Said ülevaatuselt läbi???Siim kirjutas:Istmete kohapealt:
Homologeering olemas siis pole ju probleemi.
Vähemalt mul pole/polnud/ega tule
No vot. sealt ka probleemid.Astrona kirjutas:Said ülevaatuselt läbi???Siim kirjutas:Istmete kohapealt:
Homologeering olemas siis pole ju probleemi.
Vähemalt mul pole/polnud/ega tule
Tagaistmeid mul pole, pole näinudki - ja nii läbi ei saa. Ja kui istmed olekski, on vaja ju ka turvavöösid ja polstreid jne.
Mul kehtib üv novembrini, ja iga aasta tuleb ju uuesti teha. Kuna talvel pole selle masinaga midagi teha, tähendab see, et teen üv ju pooleks aastaks. Suht mõtetu on siis selleks ajaks auto stokk olukorda taastada - odavam oleks üldse ilma üv'ta sõita, pealegi kui sportnukkide jms'ga ei pruugi CO2 enivei paika saada - kuigi, eks ma timmin ta nii heaks kui võimalik. Samas võimatu on aga ka hiljem kellelgi tõestada, et mul üv ajal polnud need istmed sees ja CO2 korrasjunsu kirjutas:nujah,ei tahaks sinu olukorras olla.nüüd pole enam mingit muud varianti ka selle üv-ga.