BMW 320 3,0l Turbo SKY

Eputa oma autoga :)

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Suletud
SKY

Postitus Postitas SKY »

Vahelduseks siis haid uudiseid kah(vahemalt minu jaoks) :) Tana helistas mulle sober ja utles,et sebis mulle saksast komplektsed M-Teh2 kulje karbid koos paneelidega(olen neid juba jaanuari kuust saadik taga ajanud).Hind on muidugi kordades kallim kui igast muudel varjantidel,kuid minusilmis on nad igat senti vaart.
Nuud jaab ainult kusimus,et mis varvi auto varvida :?: ise olen moelnud,et kas tuletorje punane met.(Mazda varv),must met. voi hobedane :? Kui kellegil on moni parem mote voi oskab neist kolmest midagi soovitada voib mulle PS-is teada anda,sest ise taitsa otsustus voimetu selle koha pealt.
Ah jaa murk rohelise metalliku peale olen kah moelnud.
How Big Is Your Turbo
Siim_P

Postitus Postitas Siim_P »

Värvi samasuguseks punaseks nagu sul eelmine oli.
SKY

Postitus Postitas SKY »

Selle tuletorje punase met. all motlengi sellist punast nagu see 325turbo mul oli :)
How Big Is Your Turbo
Silwer

Postitus Postitas Silwer »

Mulle meeldiks mürkroheline metallik.
BMW 325i E30 2,8L stroker & BMW 328iA E36 Touring
Reno

Postitus Postitas Reno »

SKY kirjutas:Selle tuletorje punase met. all motlengi sellist punast nagu see 325turbo mul oli :)
tänaval sõites on punane hea värv hakkab silma igale pool-pimedale kellele meeldib peateele ette sõita...

lasin kunagi kokku segada väga effektse kameeleon kuldse värvi, sellel kahjuks kg hind väga kirves ca 6000eek, olemas siiani selle värvi näidis, kui huvi anna teada ;)

edu ehitamisel :)
xjan

Postitus Postitas xjan »

Minu hääl läheb hõbedasele. Ei pea tihti pesulas käima ja toob kerekuju ilusti esile. Tume värv, ka punane neelab selle kuju ära...
http://tatech.dc-ice.ee /// http://www.dc-ice.ee
Turbo- and supercharged engines suck in air, compress it and force it into the cylinders, NA engines just suck... ;)
aibast

Postitus Postitas aibast »

Agas näiteks selline värvitoon. Kasutati Volvo 142-P1800 ja veel paaril mudelil aastatel 72-73. Üks kenamaid värve mis ma näinud olen. Pilt ei anna just otsest ettekujutust aga mistkit taolist ta on.

Pilt
Värvi koodiks 115 Sea Green Metalic - olenevalt valgusest on kas sinakas või rohekas :)
Volvo 740 kaubik - varsti fööniga.
Volvo S80 D5 - igapäeva liikur
Kasutaja avatar
ott5

Postitus Postitas ott5 »

WWW.FASTIME.EE
Kõik vajalik kiireks sõiduks
uhti

Postitus Postitas uhti »

Võta ikka midagi heledamat,neid tumedaid junne on terve ilm täis ;)
KaroK

Postitus Postitas KaroK »

(kergelt hallikas) valge pärlmutter võiks päris timm olla
või siis elevandiluu

http://www.pacevt.com/konwas/obr/BMW_E3 ... 24x768.jpg
ei leidnud päris head näidist
Mr.Drift

Postitus Postitas Mr.Drift »

325turbo kirjutas:

lasin kunagi kokku segada väga effektse kameeleon kuldse värvi, sellel kahjuks kg hind väga kirves ca 6000eek, olemas siiani selle värvi näidis, kui huvi anna teada ;)

edu ehitamisel :)

See värv millest räägid on tõesti viimasepeal,100% iga nurga alt eri tooni.ma pole veel unustanud seda colorit,plaanis ikkagi enda saan ju ka üle võõbata :-D

Väga tegija projekt sul käsil SKY.Sedaviisi me hakkamegi siin kodumaal vaikselt Rootsi ja Soome turbotajate tasemele järgi jõudma....
Audiophile
Kontakt:

Postitus Postitas Audiophile »

Porschel on selline värvitoon olemas nagu "rainforest green",
Pilt

Ma vaataks uute BMW värvitoonide seast, minuarust on BMW-l olemas minig päris pull a la sõjaväeroheline aga metallik värv, väga stiilne...

M
Wivel- Worlds 1'st activity tracker for cars and motorbikes
Kasutaja avatar
Renn

Postitus Postitas Renn »

mitte, et seda autot IGApäevaselt kasutama plaanis omanikul hakata, kuid...tumeda auto hooldamine peaks olema omanikule juba tuttav kogemus - selline ilus sinine nagu sul üks E30 oli, on väga silmapaistev... ja viisakas.
NisMo history: 3x 200sx S13, 1x Pulsar GTiR , 1x S14A ...to be continued
Toomas
Kontakt:

Postitus Postitas Toomas »

325turbo kirjutas:
SKY kirjutas:Selle tuletorje punase met. all motlengi sellist punast nagu see 325turbo mul oli :)
tänaval sõites on punane hea värv hakkab silma igale pool-pimedale kellele meeldib peateele ette sõita...
....
Siinkohal vaidleks vastu. Ettekeeramisel ei loe auto värv absoluutselt.
Ise sõidan päevast päeva piisavalt silmatorkavat värvi autoga ja millegipärast just ettekeeramisi on oluliselt rohkem, kui eelnevate autodega, mis on just halli massi värvi (mustad, sinised või valged olnud).
Maanteel on tahetud samamoodi täiega ette keerata, kuigi oli väga hea nähtavus ja isegi ohukad põlesid ühe ürituse raames.

Aga kui teemasse tagasi laskuda siis soovitaks just seda mürkrohelist varianti või miskit m5`el kasutatavat sinist tooni.
Audi, VW, Seat, Škoda hooldus, remont ning ostueelne kontroll. [url=http://www.audihooldus.ee]WWW.AUDIHOOLDUS.EE[/url]
Ibiza Cupra 1.8T
SKY

Postitus Postitas SKY »

Ise kaldun kah tegelikult koige rohkem murkrohelise poole ja just sellist tooni motlesin nagu kasutaja Audiophile pildi pani(mul tegelikult selle sama porsche varvikoodki paris ammu olemas) ja margin ara veel selle,et eesmark polegi kaugelt silma paista vaid asi peaks valja nagema lihtsalt ilus ja viisakas mitte pling pling.
How Big Is Your Turbo
Suletud