VIDEO: Opentrack 64 https://www.youtube.com/watch?v=b77DaqYa1IA
Järgmiseks oli kiirenduse trennipäev. 1/4miili aeg 12,5. Kuigi mu auto kiirenduse pill pole, sai ikka kohale mindud. 4wd ja manuaal kast on suht aegalane vahetusega, vähemalt minu pillil... tee mis tahad lõhu, tõmba jõuga... ükskõik mis... ei lähe käigud kiiremini sisse. Ehk siis tuttaval on saaremaal sarnase "setupiga" ja jõuga 335xi, mis automaat ja tal on 0-100ni 3,7sek... mul 4,5 vmt. Ehk seal juba peaaegu sekund. Aga no nagu ennist öeldud, pole tegelikult kiirenduse pill nagunii. Aga kuna aeg iseenesest veits kiirem, kui Street A index, siis plaan kiirenduse hooaeg kaasa teha. Eks seal on autosi küll, mis täpsemalt indexisse sõidavad aga no eks see on nagu on...
Siis tuligi EDRA esimene etapp. Esimese sõidu võitsin, teise kaotasin, kuna arvasin et vastane sõidab lõhki ja pidurdasin enne lõppu. Tulemsueks jäi top 5.
Järgmine nv peale seda oli Opentrack65, kus sai uued rehvid, lambdad ja nipet näpet. Väga kuum ilm oli... 33kraadi näitas vahepeal. Ja siis ei saanudki kohe aru milles probleem, et auto nii kiiresti jahutusvedeliku üle normi kuumaks läheb. Pm täis ringi korralikult ei saanudki teha, kui juba auto jõu ära võttis. Ja siis nüüd tundub, et viga termostaadis või veepumbas. Eks vaatab üle ja vahetab need ära. Lihtsalt natuke käib närvidele et just Pärnus Opentrackil tulevad tehnilised rikked välja. Niisama on kõik timm, :D ... väike siuke pirts on sees, VAT ei saa norm ringiaega kirja :D ... kui sügisel viimasel OT-l vihmane ilm juhtub olema siis ongi selleks aastaks "korras" :D ... eks näis... väike pettumus on muidugi. A mis kehvasti see uuesti.
Opentrack 65