Raceboy kirjutas:Täna sai Raadil ikka sõita, parim aeg oli vist 14,4, suurim lõppkiirus iirc 172 kmh. Paremad rehvid ja stardi harjutamine vast liiga ei teeks
Kui jõudu küllalt, siis tuleb hakata pidamist otsima.SKY kirjutas:leidsin mingi video kah
http://youtube.com/watch?v=PI_l0mJ1erY
2,20min kohapeal on minu autot kah naha.See oli siis alguse poole.Peale igat soitu sai asi kutte poolepealt veits paremaks keeratud ja joudu juurde saadud
sry ma ei sõida tallinnast igat üritust vaatama mis tartus toimub. ja see video oli ainuke materjal mille põhjal oma arvamus avaladada.... ja vaata seda video ..kolmas käik ei tee seal mitte midagi...ütle ,et ei ole sedasi...stk kirjutas:313 kirjutas:Video järgi oli näha et su auto käis tühja ainult esimese käiguga...kolmanda käiguga hea , et auto sul kriuksu tegi...peace
äkki teinekord tuled kohale ja vaatad oma silmaga.
2 ja kolmanda käigul käis ka veel ja kiskus perset minema küll.
järjekordne foorumi elanik!
Tapselt nii ta oli selles videos kais esimene ja teine tuhja(ega ma naljategemise parast 2 kaiguga vahepeal gaasi maha ei lasknud),aga mainisin seda ka selles postis kuhu lingi panin,et iga soiduga saime seadet paremaks ja,et see oli uks esimesi soite313 kirjutas:sry ma ei sõida tallinnast igat üritust vaatama mis tartus toimub. ja see video oli ainuke materjal mille põhjal oma arvamus avaladada.... ja vaata seda video ..kolmas käik ei tee seal mitte midagi...ütle ,et ei ole sedasi...stk kirjutas:313 kirjutas:Video järgi oli näha et su auto käis tühja ainult esimese käiguga...kolmanda käiguga hea , et auto sul kriuksu tegi...peace
Tapselt nii see onjunsu kirjutas:M30 mootor turboga on rootslastel suht levinud nähtus.
arvan,et 12,x ajad pole sellele autole mingi probleem.kaanetihend pidavat järgi andma alles 1,2+ bar rõhu juures.ja mootori sisu mingit näppimist ei vajaeks tead seda kindlasti isegi,aga lihtsalt ...M30 on ikka hea pommikindel mootor
ma seisin selle auto sõitude ajal samal raja poolel,kus auto sõitis ja täpsemalt auto taga line-upis ja nägin täpselt mis ja kuidas kiskus või ei kiskunud.313 kirjutas:sry ma ei sõida tallinnast igat üritust vaatama mis tartus toimub. ja see video oli ainuke materjal mille põhjal oma arvamus avaladada.... ja vaata seda video ..kolmas käik ei tee seal mitte midagi...ütle ,et ei ole sedasi...stk kirjutas:313 kirjutas:Video järgi oli näha et su auto käis tühja ainult esimese käiguga...kolmanda käiguga hea , et auto sul kriuksu tegi...peace
Tapselt nii see on eks jargmine aasta naeb mis aja suudab sealt valja pressida(siis juba 10,5tolli M/T-dega).
Plaanid on muidu sellised,et plokk ara O-Ringida ja veits agresiivsem nukk+klapivedrud(siis saan kaiguvahetuse sattida 8k rpm-i peale)Tahtis on see,et auto jaaks tanavasoidu kolbulikuks ja pohirohk jaab vast ikka ringrajal paugutamisele(oma lobuks) sellega seoses ka see jama,et enda huvides tahaks 6 punkti puuri sisse,aga koik hirmutavad,et politseile see ei meeldi samas EU seadused lubavad,aga me ka ju EU-s.Go figure