Eelmistega sai vähe nalja,aga sellest räägin hiljem

Plaanis on sealt mootorist vähemalt 350kw välja puhuda. Pumba ostsin ebayst,no name pump

Asi venib ikka tohutult ehk saab veel suvel sõitma

Käin jah suht tihti seal tankimasrallyiff kirjutas:Nägin selle pilli täna hommikul mäo nestes ära, ja veel asjalik demo oli ka. Ilusad hääled ja korralik minek. (Olin konekesko pirukaga)
M30B30 on tehasest vabalt hingavana 138kw mootorist ja kui sinna 1 bar boosti peale lajatada, siis ega üle topelt numbrite väga midagi loota ei maksagiheicom52 kirjutas:Käisin ka dynos ära,aga kahjuks ei tulnud neid numbreid mida lootsin saada ,lootsin saada 300kw rattast.
M30B30 peaks 9:1 olema.cobra kirjutas:palju sul staatiline surveaste on?
Tehases pandi minuarust 1.75mm tihend,aga mina panen 1.9mm tihendi.Tihend sama mis originaalis?
Jah kolb on minu lõigatud.(kas see on sinu lõigatud kolb?
Saaled 100,Rõngad 150.Mis komplekti hind saaledele ja kolvirõngastele oli?
Kunagi sai enda IWG kolle külge toru keevitatud EWG jaoks, aga kuna selle seinapaksus oli erinev, siis ei saanudki teda pidama, sest kuumaga paisub teistmoodi ja rebib lahti ennast...heicom52 kirjutas: Wastegate torustiku tegin paremaks .
Nojah, sul võib täitsa õigus olla. Need heledamad torud on tõesti õhema seinaga, kui teised.heicom52 kirjutas:Kunagi sai enda IWG kolle külge toru keevitatud EWG jaoks, aga kuna selle seinapaksus oli erinev, siis ei saanudki teda pidama, sest kuumaga paisub teistmoodi ja rebib lahti ennast...
Vaatan, et sul ka erinevad torud kasutusel.