Vaja veel igasuguseid vigu kõrvaldada ja oleks vaja taha uusi velgi, suurema ETga siis saaks sillastendi minna. Küljepeeglid ei seisa ka paigal, vajuvad paigast koguaeg, salongi vaja veel puhastada. Suve jooksul loodaks haldex regulaatori saada, ainuke asi mis puudu nelikust, tahhomeeter vaja tööle saada ja ära chippida.
VW Golf 1980 1.8t 20v+Haldex
Re: VW Golf 1980 1.8t 20v
Vaja veel igasuguseid vigu kõrvaldada ja oleks vaja taha uusi velgi, suurema ETga siis saaks sillastendi minna. Küljepeeglid ei seisa ka paigal, vajuvad paigast koguaeg, salongi vaja veel puhastada. Suve jooksul loodaks haldex regulaatori saada, ainuke asi mis puudu nelikust, tahhomeeter vaja tööle saada ja ära chippida.
Salong on väga mõnus ja ajastu truu, keretööd samuti hästi tehtud, vägev 

- Datsunimies
Minu mälu järgi pole see Golf veel nii ühes tükis olnudki.
Ma arvan, et sa oled seda vist minu mälu järgi 5+ aastat vähemalt ehitanud, küll ühe mootoriga ja küll teisega.
Tulemus on igatahes väga tipp-topp!
arx
Ma arvan, et sa oled seda vist minu mälu järgi 5+ aastat vähemalt ehitanud, küll ühe mootoriga ja küll teisega.
Tulemus on igatahes väga tipp-topp!
arx
Hea asja ehitamine võtabki kordades kauem aega, kui paljud tuunijad suudavad ette kujutada.
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
Aprillis sai 6 aastat ja erinevate mootorite proovimiste vahel oli mul enne seda veel üks golf 1, päris kaua aega juba pidand kannatama, et saaks sõita.
Väga ilsu!
Muretuid kilomeetreid.
Kuidas need tagarattad on saadud nii kaugele, see natukene häirib, muidu on küll ilus ja tagasihoidlik ja dynaamika paneb kindlasti paljude uuemate autode omanike imestama.
Muretuid kilomeetreid.
Kuidas need tagarattad on saadud nii kaugele, see natukene häirib, muidu on küll ilus ja tagasihoidlik ja dynaamika paneb kindlasti paljude uuemate autode omanike imestama.
audi 2.2Tq 670hj 780nm, no nos, no alco
audi 3.0 VR6T 653hj 927nm, no nos, no alco
10.8 211
audi 3.0 VR6T 653hj 927nm, no nos, no alco
10.8 211
Sild on passati oma, mis laiem. Uuel kuul saab taha uued veljed, suurema ETga siis saab rattad sirgeks keeratud ja korralikult koopasse.
Pole ammu midagi kirjutand, ega pole ka eriti midagi teinud vahepeal. Nüüd siis sain jooksu velgi, käisid liivapritsis, täna sai peale keevitatud, kuna ääred olid ära sõidetud, homme lähevad treimisse ja nädalalõpuks peaks värvituna kätte saama. Haldexi mehaaniline regulaator jõudis ka täna. Düno sai külastatud, numbritega olen ise rahul, ega k03ga rohkem ei saagi.

Äge auto
Mis velgedel (hakkad) veere(ma)d?

Räägi sellest haldexi jublakast ka. Milleks see hea on ja mis see maksab?
Veljed on exipi kärjed, parema ET-ga. Selle jublakaga siis võimalik tagasilla vedu reguleerida kuni 50/50, pluss saab nupust välja lülitada ja elektroonikast ja ABSist saab lahti. Hind koos saatmisega 240 eurot, toodab seda sqs racing.
150kw sellist keret liigutab ikka päris mehiselt.
kus maailmanurgas seda golfi kohata võib?
edu tegemistes:)
kus maailmanurgas seda golfi kohata võib?
edu tegemistes:)
Black smoke....also the tires
Netiavarustest kostub ,et tegu vaesemehe haldex controlleriga
. Endalgi 4wd ehitus koguaeg peas kummitamas, aga tehase konfiguratsioonis ei näe asjal mõtet (palju krõbisevat kulutada pea mittemillekski ja kontrollerite hinnad kirved). Tundub huvitav asi, kui külge saad,tutvusta asja lähemalt 

Mis boostiga see saavutatud?
Kas segu lõpus liiga lahja pole? Eriti arvestades kui kuuma õhku see turbo sellise jõu juures toodab.
IvarR
Kas segu lõpus liiga lahja pole? Eriti arvestades kui kuuma õhku see turbo sellise jõu juures toodab.
IvarR
Mootori juhtajude müük/paigaldus/seadistamine.
Võistlusautode ehitus.
Võistlusautode ehitus.