Töö juures olen kahe võistluse vahel autot katsetanud ~25km ja seda alati 1-2 käik (Pole lihtsalt piisavalt tänava kõlbulik, et kiiremini sõita saaks....sisehoovis on ka 100km/h piisavalt jube.
Vedasime siis auto raadile ja esimeses ajasõitude ringis juhtus see, et selle turboga boostis üle. Mul on nimelt 1,5 barine kell ja kui numbrid otsa saavad siis seal all on kiri TURBO ja kui seier selle juures on siis võiks skaalat ette kujutades olla seal 1,7-1,8Bari.....Töö juures sõites ja ka raadil sõites oli teise käigu lõpus vot seal "turbo" alas....kolmanda käiguga esimest korda sõites (Raadil) oli ta ikka veel seal ja ma mõtlesin et ongi paras sest nii on ju 25km sõidetud aga võta näpust.....See kell ei lähegi sealt lihtsalt edasi ja in real ei teagi ma palju rõhku oli, sest MAP on kah ajus vaid 250nene ja see istus oma maksimum väärtuses alates teisest käigust kuni lõpuni. Igatahes kadus kolmanda käiguga jõud sest kolb purunes ja kolmas-neljas oli minekust raske aru saada sest peale teise käigu tõmmet oli see nagu pidurdamine. Tulemuseks 13,9 @ 155km/h ja seda rahuliku 2,2s stardiga.....palju enamat tegelt külm rinkaslikk külmal- niiskel betoonil ei luba kah.
Mõte oli järgmiseks aastaks ehitada veidi suuremaks (1800) aga kuna originaal väntvõll siiski pooleks ei murdunud 6500 pöördega (usa foorumit lugedes on neid sadu murtud üle 4500rpm minnes) ja 3 kolbi siit komplektist terveid siis võiks veel üheks aastaks 1600 kokku panna sest 13,9 pole kindlasti stock sisuga mootori lagi. Olen kindel, et võtan sealt sekundi alla ka kuni 1,5 barini boostides sest tean kui kohutavalt 13,9ga auto viimased 200m liikus.....lõppkiirus oli koguni 5km/h väiksem kui 1 bariga sõites

Detonatsioon: