Praegu on mingi tudmatu naha chip, millega Hannes ise ka sõitis (ei tea mis mark see on) ...varsti saan õige ja isegi õige marki ei tea veel, eks ütlen kui kätte saan!kotkas kirjutas:mis chippi kasutad? Kellelt ostsid?
Audi 200 20V Turbo Quattro - Paabik
kui nüüd vabandama hakata siis:Silwer kirjutas:Suhteliselt nõrk aeg on see 14,212 - ma sõidan oma bemmiga isegi tiba kiiremini (14,14)...
Kas auto ikka korras ja õige chip vahel ning mis rõhuga sõitsid? Kas stardis said rattad libisema? Kas käiguvahetustel poos kinni ka?
mul autos päris mitu pigimatti, 3 korralikku võimu, päris mitu kõlarit ja kast jne...
auto nati ülekaalus!
chip on ikka mingi suvaline!
stardis saab rattad ringi ilusasti!
rõhk on nii, et 3ndaga lööb korra vast 1,2 ja siis kukub 0,8 peale.
käiguvahetusel ei poo kinni
ja üleüldse on see sõiduauto

Selle turboga on kuni 1,4 bar veel täitsa ok ja kui soft asja toetab siis ka ei lagune. Aga selle jaoks on vaja juba uut MAP sensorit ja siis ka softi mis seda uut MAP-i ja 1,4 bar rõhku toetab.
Ja et saada näiteks 450hp ja 550nm sellest mootorist on vaja:
1) Teine turbo ntx. GT2871
2) Teine vl. kolle - torukolle (RS2 oma jääb juba lahjaks)
3) Teised pihustid
4) Tugevamad kepsud
5) Progetav aju
Ja sellest piisab ning tegemist oleks veel töökindla igapäevaliikuriga.
Ja et saada näiteks 450hp ja 550nm sellest mootorist on vaja:
1) Teine turbo ntx. GT2871
2) Teine vl. kolle - torukolle (RS2 oma jääb juba lahjaks)
3) Teised pihustid
4) Tugevamad kepsud
5) Progetav aju
Ja sellest piisab ning tegemist oleks veel töökindla igapäevaliikuriga.
BMW 325i E30 2,8L stroker & BMW 328iA E36 Touring
Kindlasti. Aga kuna iga projekt jõuab varem või hiljem mingisuguse lõpuni ja selle asjaga tegelevatel jäävad näpud ikkagi sügelema, kuna raske on midagi ehitamata lihtsalt oleskleda siis ehk hakatakse kunagi ka Audit ehitama...555vrx kirjutas:ma usun, et kiiresti sõitmiseks ehitatakse ühte teist autot

Panin siia lihtsalt kirjelduse kuidas saab sellest mootorist suhteliselt mõistliku hinna ja hj suhtega hea igapäevaliikuri. Ise juba vaikselt mõlgutan mõtteid sel teemal. Variant B oleks teha stroker mootor aga siis on kulud juba oluliselt suuremad.
BMW 325i E30 2,8L stroker & BMW 328iA E36 Touring