pisut mõttetu hala pole see??
nii peaks siis igas spordialas tegema?????
igaüks teeb,ostab või mida iganes omale võistlusauto ja sõidab sellega.
Vahet pole mis summade eest!
Kui asi liiga kallis tundub, siis jah - Palun vali omale muu hobi!
Ja siis kestaksid võistlused nädal aega jutti, sest igasugused ILLARID tahaks oma 10k klassis sõita???
Jumal hoidku, et sellise mõtlemisega MEHI kuskile BHRA meeskonda või mõnda muud spordiala korraldajate hulka, ei hakkaks kunagi kuuluma!
uued klassid auto maksumuse järgi?
Teema pealkiri on vale - seal peaks seisma "Müügikohustusega klassid" vmsstk kirjutas:pisut mõttetu hala pole see??
Ja siis kestaksid võistlused nädal aega jutti, sest igasugused ILLARID tahaks oma 10k klassis sõita???
Jumal hoidku, et sellise mõtlemisega MEHI kuskile BHRA meeskonda või mõnda muud spordiala korraldajate hulka, ei hakkaks kunagi kuuluma!
Mis moodi sa naiste 100m sprindis seda teostaks? Müüks naised maha peale võistlust???
Et ILLARID eemale hoida, tuleb kvalifiaktsioon, ja need kes esikümnesse ei saa, peavad autod tasuta ära andma

Õnneks on see "Vaba Teema", ja võib lasta mõttel lennata - BHRA peabki konservatiivne olema - see teine teema.
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
12.0s CA18DET
ok minu projekt maksab ~150k (minu jaoks kasvõi)
ja ma osalen sellega 150k klassis ja saan mingi tulemuse et ma olen kohustatud müüma, aga kui ma ei taha-raha rahaks isegi kui se on sama väärtus aga kas ma tõesti pean otsast alustama siis kõike?
võimalik et ma ei saa mitte millestki midagi aru, aga see on jabur
ja ma osalen sellega 150k klassis ja saan mingi tulemuse et ma olen kohustatud müüma, aga kui ma ei taha-raha rahaks isegi kui se on sama väärtus aga kas ma tõesti pean otsast alustama siis kõike?
Astrona kirjutas:Teema pealkiri on vale - seal peaks seisma "Müügikohustusega klassid" vmsstk kirjutas:pisut mõttetu hala pole see??
Mis moodi sa naiste 100m sprindis seda teostaks? Müüks naised maha peale võistlust???
Et ILLARID eemale hoida, tuleb kvalifiaktsioon, ja need kes esikümnesse ei saa, peavad autod tasuta ära andma
Õnneks on see "Vaba Teema", ja võib lasta mõttel lennata - BHRA peabki konservatiivne olema - see teine teema.
osa naisi on äkki koledamad, nõrgema, ja mida iganes.
Ikka päris kosmosesse lendab sul see mõte :D:D:D
mine õue tuuluta pead, mitte ära istu koguaeg foorumis ja arvuta igasugu asju!
või mine gargesse ja lammuta autot, ning ehita paremaks, et saaksid poole miljoni krooniste klassi sõitma :D:D
Nojah, saad aru küll, sa võiks siis sõita 300 või 500K klassis, et müügist kahju poleks. Selle eest võiks ju uuesti alustada küll. Samas raskeks läheks 1. koha saamine.Kuuno kirjutas:ok minu projekt maksab ~150k (minu jaoks kasvõi)
Ja eks 10M Lambo mehed kah sõidaks 15M klassis, kui pole just soovi autost lahti saada - samas ka seal poleks neil võiduvõimalust.
Ka rahvas teeb ju võistlustel porgedele bööö, kui too 15seki aega sõidab. Samal põhjusel on ka sirjed, sigullid ja kaubaliftid populaarsemad kui võiks olla. See on see mida rahvas tahab. Nagu filmitööstuseski nähtakse vaeva, et vaataja saaks samastuda natukenegi mõne tegelasega - et kokkuvõttes parem elamus saada.
Jama on see, et kui töökindlust on rohkem kui veerand miilijaoks vaja, siis selle jagu on auto aeglasem, kuna oleks võind rõhku panna rohkem kiirusele.
Müüki võiks teha hooajalõpus

"Bang For Buck" on see fraas.
Käin iga 45min tagant rõdul, ja täna tuulutab päris hästi

slyy2048
12.0s CA18DET
12.0s CA18DET