Klubi kleeps

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

henri

Postitus Postitas henri »

... kui õieti aru sain siis soov on lihtsa tavalise kleebise järele kus on ainult veebi aadress. Kui nii siis tuleb leida sobiv font ja asi korras. Muideks kleebiste trükkimiselt (juhul kui kodus ming juustu printeriga seda ei tee) ei valmista sarnane pilt küll mingit muret. Ja hind vaevalt et muutub. Ise olen lasknud trükkida plakateid nii umbes aasta tagasi, sulemehes.
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

godzila kirjutas:... kui õieti aru sain siis soov on lihtsa tavalise kleebise järele kus on ainult veebi aadress. Kui nii siis tuleb leida sobiv font ja asi korras. Muideks kleebiste trükkimiselt (juhul kui kodus ming juustu printeriga seda ei tee) ei valmista sarnane pilt küll mingit muret. Ja hind vaevalt et muutub. Ise olen lasknud trükkida plakateid nii umbes aasta tagasi, sulemehes.
sellised asjad on olemas esimesel lehel on ka link pildile. kolm-neli autot sõidab ringi selliste kleebistega, aga laideti maha kuna ainult link on igav.
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
henri

Postitus Postitas henri »

pakkusin lihtsalt omapoolset abi, aga kleebis võiks ikkagi midagi erilist olla et inimesed saiti külastaksid.
Kasutaja avatar
Ragnar

godzila kirjutas:pakkusin lihtsalt omapoolset abi, aga kleebis võiks ikkagi midagi erilist olla et inimesed saiti külastaksid.
minu arvates paabiku esimene kleebise idee ongi piisavalt atraktiivne, parem kui need kleepsud mis praegu juba on.
Paap

Postitus Postitas Paap »

Pilt

Pilt
Viimati muutis Paap, 27.03.2005 3:28, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Simpson

Postitus Postitas Simpson »

Aretasin ka edasi siis Paabiku poolt alustatut. Kasutasin sama turbo pilti, loodan, et keegi pahaseks ei saa :oops:

Nr. 1
Pilt

Nr. 2
Pilt

Nr. 3
Pilt

Endale meeldivad 1 ja 2 kõige rohkem :)
Kasutaja avatar
Ragnar

madu77 poolt esimene variant on minuarust ka väga hea ! kaks pead on ikka kaks pead ja minugi poolt võiks selle kahe peale kokku meisterdatud variandi ka realiseerida, see madu77 1 variant siis !? mis te arvate ? keegi rääkis, et saab lasta teha suht soodsa hinnaga ? aga paneks siis selle variandi käiku ! nüüd veel selline lugu kah, et kui teha siis teeks suurema portsu, et pärast uuesti ei peaks kleepse tegema...
Kasutaja avatar
unoturbo

Postitus Postitas unoturbo »

Esimene jah tundub ok. Teine ja kolmas, see punane turbo tundub kuidagi ovaalne, kokkulitsutud...
Paap

Postitus Postitas Paap »

Teeks siis mingi hääletuse ennem ka ikka?
Mitte midagi paha pärast aga minu maitsega küll need viimased 3 varjanti kokku ei lähe!
Sry aga need tunduvad minule nati odavad!
Kasutaja avatar
Ragnar

panin küll juba küsitluse üles, aga madu77 esimene idee oleks parem kui see T täht oleks samasugune kui paabiku kavanditel.
Kasutaja avatar
Simpson

Teistsugune T täht ka siis.

Pilt

Endale meeldib tavalise T tähega rohkem. Suur T kallutab kirja ära kuidagi. Natuke liiga võimas võrreldes teise poolega. Pelgalt minu arvamus :)
Paap

Postitus Postitas Paap »

T täht on turbo äärega samal kõrgusel (minul)... See ongi see mis selle juures ei meeldi. see nagu lihtsalt koku klopsitud, kui tõesti see jäääb siis võiks mõned vahed korralikumaks teha, N: Turbo võiks olla alt ja ülevalt kirjaga tasa ja n T tähe lõpp oleks võrdne r lõpuga. jätaks korralikume mulje!

Loodan, et keegi sai aru :)
Kasutaja avatar
Simpson

Tegin T parajaks + turbo + l ja b tähed tõstsin ka sama kõrgeks kui T ja turbo on.

Pilt

Midagi sellist mõtled Paabik?
Paap

Postitus Postitas Paap »

juba hakkab looma :) palju parem juba.
Kasutaja avatar
riceboy

Postitus Postitas riceboy »

Kui keeruline/kallis oleks viisakale T-särgile see logu trükkida?

Mina oleks kindel ostja (kuna ma mitte ei taha SR särki :lol: )
[color=blue]Tuuningjupid otse Jaapanist...[/color] http://www.zone.ee/riceboy/Rice.htm
Vasta