Kuuno kirjutas:tulemus on nii nagu ta on...rõhk üle 0,7 ei läinud kuna ilmselt on orig sumps ikka nii suur takistus mul...
1bar vedru on wg sees aga jah...rohkem ei läinud....
plaanis järgmisena uus sumps aga OMCl käin sellise vaikse autoga ära...
segu kohta niipalju etõpus see 10.9 aga ei hakanud rohkem mängima kuna uus külastus tuleb niivõinaa teha...
Tundub, et OMC'l vurad siiski uue väljalaskega. Kas üritad rõhku üle 0,7 saada, või ei jõua seadistust enam nii kiirelt muuta?
Kuuno kirjutas:tulemus on nii nagu ta on...rõhk üle 0,7 ei läinud kuna ilmselt on orig sumps ikka nii suur takistus mul...
1bar vedru on wg sees aga jah...rohkem ei läinud....
plaanis järgmisena uus sumps aga OMCl käin sellise vaikse autoga ära...
segu kohta niipalju etõpus see 10.9 aga ei hakanud rohkem mängima kuna uus külastus tuleb niivõinaa teha...
Tundub, et OMC'l vurad siiski uue väljalaskega. Kas üritad rõhku üle 0,7 saada, või ei jõua seadistust enam nii kiirelt muuta?
arvan et 1bar tuleb rõhku...täna proovin seadistada
ise samuti OMC tulemusega rahul
1 sõit 220 ja kuskil 3s piirajas-6800rpm
2 sõit 231 ja jälle piirajas@7100-rohkem tõsta ei taha...
tahtsin miili peale piirajasse saada ja sain
setup oli siis 0,8bari boosti
mul selline paha asi nüüd et sidur libiseb-jah se kõvem komplekt mis sai pandud
selle tootja lubas kuskil 150% väände kasvu aga se on pms käes ja 2-3 käigubvahetusel libiseb läbi
ma mõtlen nüüd et ketta võib jätta vist sama, aga oleks mõtekas kangem korv leida? Kui vaja saab uued katted peale panna..tegu muidu 6 labaga kettaga niiet peaks ok olema...
1000km sissesõitu tegid linnavahel ummikutes?
Ilmselt mitte eks.
Kusjuures nii levivad ka igasugu jutud eri firmade kohta, et toodab sitta,
kuigi kasutaja pole peale installimist üle 1km sõitnud ja kohe rajale paugutama.
Sinu puhul ei pruugi asi nii olla aga kahtlane, et ilma lukuta esiveolisel sidur nii kergelt libisema hakkab.