Pole paha, standardis on s13 CA18DETiga rattast 95-105kw, nii et ülekandesse läheb 20-30kw. Mis 1/4 miili lõppkiirus oli? Vaatan, et pidamist siiski eriti ei olnud, nii et korraliku pidamisega on 13 sekundi aeg täiesti reaalne - minu parim aeg avatud difri ja tänavarehviga oli 14.485 (2.679/164). Sama lõppkiiruse, aga 2.134 60 jala ajaga(LSD, E/T drag) oli tulemuseks 13.764
constant turbo lag (NA)
Rapla: 55.1, Sauga: 1.05.5
Fuel cut eemaldatud. Segu on kuni 0,9 bar normis. Alates 1,1 bar aga ei ole enam nii rõõmus see asi.
Uus summuti 2,5" + 1 reso. Outlet pipe on orig 54mm seest - arvan et peaks piisama
Saabi cooler paigaldatud.
Aku pagassi viidud, kuna kapoti alla enam ei mahtund.
Tulemas 2x370cc lisapihustid nende juhtimimine hakkab välja nägema ka miskit sarnast rõhulülitiga
Bov eemaltatud ja koonus tagasi pandud
orig ic
OT: aga täna kui autot tegin avastasin, et mul oli lind vastu intercoolerit sodiks lennanud kuidagi IC õhuvõtu avadest sisse ja vasta coolerit surnuks. jäi silma kui donwpipe'i lahti kiskusin, naljakas lugu
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Mingipäev sa lisapihustid ka ära proovitud, ja suurt midagi ei muutunud. Paigaldus jäi küll vähe kiiru peale, aga ikkagi ei hakka sellega enam tegelema.
Preguse seisuga piisab tõstetud bena survest.
Kas on õige jutt et rõhu tõstmisel tuleb süüde varajasemaks keerata?
Mul igastahes nii, et mida rohkem rõhku seda varajasemaks pean süüdet panema - muidu lihtsalt hakkab paukuma kiirendades.