Kuulsin, et kuskil sigulli rallikatel oli mingi 50K piir, aga kõvemad olid ikka kallimad, ja praktikas viisakusest keegi seda müügikohustust ei realiseerinud. Mõni saab kurjaks ja läheb kriminaalseks ära

kus on loogiline lähenemine: olen saanud jupid mega odavalt või sponsorluse korras ja töö ise teostanud - peaksin peale võistlust masina ära kinkima? ebanormaalneAstrona kirjutas:Hinna piiri saab määrata ainult müügi kohustusega. Ehk kes tahab võib tulla oma 100K autoga 16K klass ja selle peale võistlust 16k eest ära kinkida!
Põhimõte väga lihtne - sõidad selles klassis, mis hinnaga oled nõus oma auto maha müüma. See palju tegelikult asi väärt on või kui palju sinna taotud on ei omaks üldse tähtsust.Marko kirjutas:kus on loogiline lähenemine: olen saanud jupid mega odavalt või sponsorluse korras ja töö ise teostanud - peaksin peale võistlust masina ära kinkima? ebanormaalneAstrona kirjutas:Hinna piiri saab määrata ainult müügi kohustusega. Ehk kes tahab võib tulla oma 100K autoga 16K klass ja selle peale võistlust 16k eest ära kinkida!![]()
mille järgi hindan oma töötunde??? võtan 6kuu keskmise kuupalga ja arvutan välja tunnihinna? härra X saab 1 000 000eeki palka ja härra Y töötab 5 000 krooniga kuus... ja masinat ehitati 500h
Olin 3.klassis 9klassilise kooli peale 6. koht malespuna kirjutas:Vali omale odavam ja jõukohasem hobi äkki.
Male näiteks, aga seal ajusi vaja.
Siis pole vaja end välja elada, et keegi rohkem teenib.
Oota, mille tähelepanuväärsega sina autonduse vallas hakkama saanud oled peale pideva haukumise teemal turbode müük ja sisutühjade kommentaaridega?puna kirjutas:Vali omale odavam ja jõukohasem hobi äkki.
Male näiteks, aga seal ajusi vaja.
Siis pole vaja end välja elada, et keegi rohkem teenib.
Seda enam võiks enne mürgise ja täiesti kasutu kommentaari postitamist enne natuke mõelda ka.puna kirjutas:Ei ole päris minu ala.
Rahakott ei kannata korralikku asja teha ja kehva ei taha ise teha.