mell
Summuti too oli vaga odav, selle too keskmine hind 1500-2000, ma sain 500 sest oli esimene klient, praegu valjalaskesusteemi keevitamie maksab 750 seal kus ma tegin!!!mell kirjutas:Coilowerid on muidugi veel paremad jahSuhteliselt normaalne hind on ka coilide kohta. Rahvas räägib et need odavamad coilid ei pidavat eesti teedel eriti kaua vastu pidama
Ei tahaks neid kõlakaid uskuda aga kui endal niikaugele jõuab et coile on vaja siis oleks hea teada. Oskad ehk kommenteerida või ei ole veel eriti testida jõudnud? Btw. -summuti töö tundub väga ilus ja korralik
![]()
mell
Väga jamad NEX-i omad pole. GT variant on väga paindlik oma reguleerimistega ja arvan, et selle raha eest on coiloverit küll.umka kirjutas:Summuti too oli vaga odav, selle too keskmine hind 1500-2000, ma sain 500 sest oli esimene klient, praegu valjalaskesusteemi keevitamie maksab 750 seal kus ma tegin!!!mell kirjutas:Coilowerid on muidugi veel paremad jahSuhteliselt normaalne hind on ka coilide kohta. Rahvas räägib et need odavamad coilid ei pidavat eesti teedel eriti kaua vastu pidama
Ei tahaks neid kõlakaid uskuda aga kui endal niikaugele jõuab et coile on vaja siis oleks hea teada. Oskad ehk kommenteerida või ei ole veel eriti testida jõudnud? Btw. -summuti töö tundub väga ilus ja korralik
![]()
mell
Samasugused coiloverkits on valgel Civicu millest jutt siin juba oli. Mu auto on tapne koopia valge civicust, omanik sober, aitas ehitada ja asju osta. Parast kusin kui hasti NEX peab vastu, aga siiamani probleemi polnud, juba kolm inimest nendega soidavad, 2 civicut ja Honda Prelude 2.2 VTI
TananSiim kirjutas: Muidu auto on asjalik!
Kuule paris hasti, aga pean harjutamatopgear kirjutas:kuidas uus sidur tootab ?