Preagu on segu safe - sellega ma arvestasin ka enne. Ideeliselt võiks siis ju rohkem rõhku sisse lasta.... läheks segu paika ja jõudu juurde.
ega jah, pea on paks otsas

Manualis oli ainult jutt,et korra vabas õhus ära kalibreerida ja siis alles sumpsi keerata, mingitest bensust polndu seal juttugi?Ragnar kirjutas:Ma imestan, et ta sul nii rikka seguga nii hästi liigub. Kas sa Innovate kella seade panid ikka bensiini peale ?
Seda kella saab laptopiga seadistada, display, värvid ja kütused. Minul näitas esialgu täiesti ebareaalseid numbreid ja siis kui läpaka taha panin tuli välja, et menüüs oli valitud metanool, bensiini asemel. Seda pidasin hoopiski silmas mitte, et sa anduri peaksid üle valama bensiiniga.Maik kirjutas:Manualis oli ainult jutt,et korra vabas õhus ära kalibreerida ja siis alles sumpsi keerata, mingitest bensust polndu seal juttugi?Ragnar kirjutas:Ma imestan, et ta sul nii rikka seguga nii hästi liigub. Kas sa Innovate kella seade panid ikka bensiini peale ?
Vaatan nüüd,et asi võis ikka väga õhuvõtus olla ka, ehitasin täna uue torustikku (kuna kompressori ees on 7cm diameetriga restrictor , äkki võiks 7,5cm torustikust piisata?) , õhufilter mis pidi täna tulema ei tulnud ja sai sinna mingi motika porolon filter otsa pandud - nüüd kadus minek vabsee ära :P
see õhuvõtu ehitamine ajab vaikselt närvi, midagi kuskilt läbi ei mahu ja ... :s krr