M: Pakun kaupu USA-st ja ebay abi.

Siin all pakuvad oma kaupa klubi partnerid.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

No variant on neile esitada kas E-Bay selle item-i koodiga nö oktsionileht või siis näitad pangaväljavõttel.

Ega nad päris lollid ka tollis pole nagu Jaan teada sai. :)
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
Maik
Kontakt:

Postitus Postitas Maik »

Sel juhul sa väljendasid ennast lihtsalt valesti: palutakse tõestada,et asi nii vähe maksis... seda nende küsimustes ei ole,küsitakse lihtsalt arvet etc. Seda ma korduvalt teinud. Õigemini on see iga ostu puhul minuarust mis ületab min summat,et tahetakse tõestust. Selle alusel sa nagu maksadki tolli etc. Ma ka paypali väljavõtteid saatnud. Aga tahavad töötavat oksjoni nr ka.

aga eraisikutelt ostmise puhul on nagu raske tõestada midagi...
Viimati muutis Maik, 01.02.2010 2:07, muudetud 3 korda kokku.
ex V8 umbes 374kw/622nm @ 0,4 bar - aga uus on 318kw :( NA
marauder

Postitus Postitas marauder »

Ma olen neile paypali väljavötte saatnud.
Aitan Ebay'st asjade tellimisega või maksmisega.
Motary1

Postitus Postitas Motary1 »

Seda ma tean, kuidas neile paki väärtust tõestada. Ma lihtsalt uurin maad, kas näiteks muudan numbri arve peal väiksemaks, et nii palju maksis, kuna maks on protsendiline, mitte kindel summa.
Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

No väljendus väljenduseks aga mõte jääb samaks.
Mis sa arvad, et nad küsivad sult tõestust, et sa jumala eest liiga palju ei maksaks neile? :lol:

Mingi tõestus peab sul olema enivei kuidas sa selle kauba eest maksid.
Kui on asi tõesti stiilis kellegi teise ostetud ja sulle kingitud, siis ma hetkel ei kujuta ettegi kust nad asja väärtuse võtavad.

Minu pakkidele on enamjaolt ikka arved kohe saates kaasa pandud, nii nagu ikka asi käima peaks.
Tõestust küsivad nad tavaliselt siis, kui on stiilis 30 daala väärtus ja gift, seda jama nad lihtsalt niisama ei usu.
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
nael

Postitus Postitas nael »

Otsivad ebayst sama nimelisi tooteid.

Paypali ülekande näitamine ja print screen foorumi "privaatsõnumitest", kus hind sai kokku lepitud toimis tõestusena. Saatja oli pakile "suurema" väärtuse pannud. Tõestasin, et on odavam.

Igasuguseid võltsimis ideid jm. ei maksa väga siin välja kisada.
Vahele jäädes on tagajärjed ilmselt tõsised.
Kasutaja avatar
ranz
Kontakt:

Postitus Postitas ranz »

nael kirjutas: Vahele jäädes on tagajärjed ilmselt tõsised.
Kusjuures ka minu imestuseks ei ole... sõber lasi omale usast monitori saata ja samuti tollis võeti ebay lahti ja otsiti sealt sama asi ülesse ja öeldi, et nu tehke mis tahate, teil ei ole ette näidata ühtki tõestust, et asi nii odav oli nagu väidate. Sellele järgnes ainult see, et akti pandi kirja "võltsitud arve" ning tolli tuli maksta selle hinna järgi mille nemad sealt leidsid, oligi kõik :-D
Aga jah, see ei pruugi nii alatiseks jääda, ju on selle eest vast miskid trahvi määrad ja asjad ikka ette kah nähtud.
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
ahto42

Postitus Postitas ahto42 »

Kas kellelgi mujal riigis(nt Läti, leedu, Soome jne) sõpru pole, et kõigepealt sinna saata ja siis edasi eestisse. Tuleb vast odavam kui siin maksta
Servemet OÜ
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee

Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
Kasutaja avatar
Astrona

Postitus Postitas Astrona »

ahto42 kirjutas:Kas kellelgi mujal riigis(nt Läti, leedu, Soome jne) sõpru pole, et kõigepealt sinna saata ja siis edasi eestisse. Tuleb vast odavam kui siin maksta
Kas umbes nii? Joe saadab Eikkile, Eikkile saadab Lätti Rainarsile, Rainars saadab siia Ahtole, Ahto viib Vellole kuna Vello ei teandud nii head skeemi :lol:
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

mina tellisin läbi inglismaa paar asja, aga inglismaalt siia postikulu tuleb päris kopsakas, 4 pihustit ja saaled tuli kokku ümmardatult $200 USD plus postikulu inglismaale $50USD ja inglismaalt siia £40 GBP ning aeg oli ka peaaegu 2 kuud, enne kui kätte sain, seega isegi võib tulla odavam otse tellida ja saab kiiremini kätte ka.
Pilt
ahto42

Astrona kirjutas:
ahto42 kirjutas:Kas kellelgi mujal riigis(nt Läti, leedu, Soome jne) sõpru pole, et kõigepealt sinna saata ja siis edasi eestisse. Tuleb vast odavam kui siin maksta
Kas umbes nii? Joe saadab Eikkile, Eikkile saadab Lätti Rainarsile, Rainars saadab siia Ahtole, Ahto viib Vellole kuna Vello ei teandud nii head skeemi :lol:
Rainars võib ju otse Vellole ka saata, kui vello on tegelik kauba saaja.
Mõte on selles, et Eesti tolli vältida.
Servemet OÜ
www.serve.ee

Kasutaja avatar
ranz
Kontakt:

Postitus Postitas ranz »

ahto42 kirjutas: Mõte on selles, et Eesti tolli vältida.
Kas teistes nendes nimetatud riikides on siis tollimaksud väiksemad?
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

mujal polegi sellist asja see mis aastaalgusest tekkis on ainult eestis
Pilt
ahto42

Aigo kirjutas:mujal polegi sellist asja see mis aastaalgusest tekkis on ainult eestis
Täpselt. Mujal vist ikka veel 150 eur või rohkem.
Servemet OÜ
www.serve.ee

Kasutaja avatar
Eikki
Kontakt:

Postitus Postitas Eikki »

Kahjuks jah on mujal see parem. Aga mingil määral on selle vastu rohi leitud :) Väike upp oli see minu poolt..
Aitan kaupadega USA-st. Ebay, paypal-iga maksmine, kaupade transport.
Pisikesest mutrist kaatriteni välja. Ise asun USA-s.
http://www.estperformancegroup.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/estperformance" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta