Nissan 200SX RS13 - Motary
Re: Nissan 200SX RS13 - Motary
ja kui teada saad, võib juba hilja olla.
"fast , cheap and reliable...you can only pick two" 

Kiirendusel on turvapuur nõutav alates 10.999 ja turvakaar 11.499s.
10.9s 220ni on ju tore, aga teemat lugedes näen ma 10.9s'iga 145kmh kiirendust
Kui puur kah lisada siis 142kmh 
Katused, uksed ja merekonteinerid
saab ka aeglasema autoga kõveraks, seepärast ei pea kõigile autodele veel puuri panema.
Eks igaüks ise teab kui palju varu jätab - ma sain "teise võimaluse" juba pool elu tagasi. Need SXid, mis mul on olnud, on nii hea juhitavusega olnud, et kogemata metsa ei sõida, ehk kui rattad lähvad ringi, siis on veel natukse maad enne kui külg läheb ette, ja siis on veeeel varu, enne kui käest ära hakkab minema. Saab ka ilma piduriteta ohutult liikuda, küsimus on enamasti sõidukiiruse valikus.
Puuriga lihtsalt sõidaksin rajal mölkimise piirile lähemal, aga kui rinkat ei sõida siis ma ei näe küll mõtet, sest liikluses puuriga "Death Proof" stiilis kiiremini sõitmine muutuks juba teistele ohtlikuks.
Kui tahad liikluses turvalisemalt kiiremini sõita, siis värvi auto eredamaks, veendu et summuti oleks vali (kvartali raadiuses kuulda), pane lisa pidurituled, suuremad pidurid, ja veendu, et need ka töötavad paremini kui stock masinatel. Ja mis põhiline, kasuta vastavalt ilmale õiget rehvi. Võid mõelda ka valjema signaali peale, mida oleks ka lihtsam vajutada jne
Aga milleks 
10.9s 220ni on ju tore, aga teemat lugedes näen ma 10.9s'iga 145kmh kiirendust

Katused, uksed ja merekonteinerid

Eks igaüks ise teab kui palju varu jätab - ma sain "teise võimaluse" juba pool elu tagasi. Need SXid, mis mul on olnud, on nii hea juhitavusega olnud, et kogemata metsa ei sõida, ehk kui rattad lähvad ringi, siis on veel natukse maad enne kui külg läheb ette, ja siis on veeeel varu, enne kui käest ära hakkab minema. Saab ka ilma piduriteta ohutult liikuda, küsimus on enamasti sõidukiiruse valikus.
Puuriga lihtsalt sõidaksin rajal mölkimise piirile lähemal, aga kui rinkat ei sõida siis ma ei näe küll mõtet, sest liikluses puuriga "Death Proof" stiilis kiiremini sõitmine muutuks juba teistele ohtlikuks.
Kui tahad liikluses turvalisemalt kiiremini sõita, siis värvi auto eredamaks, veendu et summuti oleks vali (kvartali raadiuses kuulda), pane lisa pidurituled, suuremad pidurid, ja veendu, et need ka töötavad paremini kui stock masinatel. Ja mis põhiline, kasuta vastavalt ilmale õiget rehvi. Võid mõelda ka valjema signaali peale, mida oleks ka lihtsam vajutada jne

slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
Minu teada on auto ehitatud vist väikese kallakuga drifti poole, niiet pole mõtet kiirendusvõistluse reegleid küll järgida teda ehitades.
Millal juba hääled sisse saab?
Mõni mees jõuab 3x (ptui-ptui-ptui) enne mootori kokku-lahti lasta, kui Sa asja ehitad. On ikka püsivust! Jaksu!
Millal juba hääled sisse saab?

Mõni mees jõuab 3x (ptui-ptui-ptui) enne mootori kokku-lahti lasta, kui Sa asja ehitad. On ikka püsivust! Jaksu!
Lauda nitro
Hääled saab sisse, arvestades, et tõrkeid ei esine, lähinädalate jooksul, kui käigukasti laagrite vahetusega ühele poole saab
Kannatas vaikselt katkeb ausalt öeldes

Kannatas vaikselt katkeb ausalt öeldes

mnjah.. mul katkes ka just praegu... krt.. aasta aega ehitab autot.. ja siis kui liikuma saab ja võib vaikselt rõõmu tundma hakata, siis kõigepealt läks käigukast laiali (1 ja 3 raginaga sisse ja 2 käik puudulik), siis sai elekter otsa ja takkaotsa tuli lumi kah maha...
loodan, et sa ei pea sama tundma.
"fast , cheap and reliable...you can only pick two" 

Midagi sarnast ilmselt tuleb - võibolla küll pisut teises järjekorras.kilplane kirjutas:mnjah.. mul katkes ka just praegu... krt.. aasta aega ehitab autot.. ja siis kui liikuma saab ja võib vaikselt rõõmu tundma hakata, siis kõigepealt läks käigukast laiali (1 ja 3 raginaga sisse ja 2 käik puudulik), siis sai elekter otsa ja takkaotsa tuli lumi kah maha...

Ära ülbitse, neeger, ma räägin rahulikult
Käigukasti laagrid vahetatud, külge panna ja elekter sorteerida ning käivitus:

Käigukasti laagrid vahetatud, külge panna ja elekter sorteerida ning käivitus:

Mootori käivitamiseks on veel teha elektri juhtmestik, mida ise kuidagi ei vinna teha, siis on vaja teha sillad korda, et autot transportida:
Tension rodi ja tagasilla tala puksid

Kuumakate

Tension rodi ja tagasilla tala puksid

Kuumakate

Paigaldatud uus sarniir ja polüuretaan puksid:

vanad välja:

Uued sisse:

Jäänud veel teha vasakpoolne esivedrustus ja siis peaks hakkama tegelema mootori käima saamisega :P

vanad välja:

Uued sisse:

Jäänud veel teha vasakpoolne esivedrustus ja siis peaks hakkama tegelema mootori käima saamisega :P
Halb on vaadata, kuidas mehel läheb aega ja raha 
Aga jaksu, ilus riistapakk sul:)

Aga jaksu, ilus riistapakk sul:)
haidukk ja takk
M: 200sx S13
M: 200sx S13
Kuidas šarniiri vahetasid, koduste vahenditega või mingi hüdropressiga?
Kust polüpuksid tellisid ja mis hinnaga?
Kust polüpuksid tellisid ja mis hinnaga?
Mul on kodus elektrohüdro press (home made), nii et võib öelda koduste vahenditega
Polüpuksid on aftermarket.ee poest tellitud. Hinnad olid konkurentidest parimad.

Polüpuksid on aftermarket.ee poest tellitud. Hinnad olid konkurentidest parimad.
Vahetasin samad asjad ees vasakul pool ka ära mis enne paremal, paigaldasin käigukasti ja sebisin silikoon lõdvikud radikale ja selle:
GReddy profec B

GReddy profec B
Ühendatud: