esita endale küsimus - mismoodi on näiteks WRC autod tänavalegaalsed? ka nemad peavad liikuma kiiruskatsete vahel üldkasutatavatel teedel. Tänavakõlblikus sellise auto puhul tähendab pigem seda, et sellega sõidetakse võistlusele või treeningule ise kohale, mitte et reedeti põletatakse Ollika ees rehvi vms
politsei ja ARKi jaoks ei ole se puur vaid korralikult kinnitatud pagas, keegi ei keela sul salongis radtorusid vedada kui need on korralikult kinnitatud.
sry Paabik et pean kurvad uudised tooma, kuid AEM just varastatud minu kodust... Asi loomulikult minu vastutusel.
Sellise asja leidmise eest vaevatasu 5000.-
Antud aju sobib ainult vanema supra-turbole ! ning saagiks langes ka MAP andur.
PS! ärge hakake avaldama kaastunnet, see ei aita. Kui miskit konkreetselt siis palun ühendust võtta.
Silwer kirjutas:Väga tõsine projekt. Kas puur on 100% ise tehtud või on võetud aluseks mingi valmistoodang mida siis on vastavalt vajadusele modifitseeritud?
mul küsimus sisselaske kolde kohta... kas meelega tehtud sisseminevast õhuavast mingi osa allapoole trompeteid? siiani näinud, et ava peaks olema ikka ülevalpool trompeteid?! kui mul on õigus siis ju sisselaske kolle suure puudusega
Viimati muutis Marko, 14.03.2006 0:24, muudetud 1 kord kokku.
Opel Calibra 2.0T 4wd | Subaru Impreza 2.5 WRX | Opel Astra GSI rwd & turbo | Mazda 6 MPS | Autopeatus OÜ - http://www.autopeatus.ee
[b]Autode hooldus, remont ja lisavarustuse paigaldus - masinate ehitamine visioonist teostuseni[/b]