K:Turbo minu autole

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
rookierice

Postitus Postitas rookierice »

Kuna ise olen uurinud peamiselt fordi 302 mootori kohta, siis peab ütlema, et mõni mootor on krdi tugev või on siis paljudel õnne
90% odavalt tegijatest ostab näiteks 36lb/ft pihustid ja laseb MAFi anduri nende järgi paika keerata, ning KOGU LUGU, turbotamiseks lähebki. Selge see, et pole mingi ideaallahendus, aga kui eesmärk pesooga romurallil kõigi eest ära sõita TERVE PÄEV ja siis mootori sisu rõõmsalt laiali poetada, peaks sobima :-D
Tahan öelda, et alati annab odavalt teha, aga megasquirt on ju isegi lada mootorist odavam, kui lisad vaid testimiseks laenata (WB lambda jms), ikkagi parem kui mittemidagi! :roll:
Siim-R

Postitus Postitas Siim-R »

Palun siis hinnad selle megasquirdi kohta,selleks ma küsingi ju et teada saada.
Kasutaja avatar
erik

Postitus Postitas erik »

miks sa siim-r seda foorumit ei loe? Sa oled siin juba pikaajaline lugeja aga uurid teemasid mida on siin korduvalt lahatud?
Siim-R

Postitus Postitas Siim-R »

Ju ma ikka ei saa sellest asjast õiget sotti,eks ma proovin ise vaadata rohkem,
Kasutaja avatar
ranz
Kontakt:

Postitus Postitas ranz »

Siim-R kirjutas:Asi ongi selles et igalühel on erinev.JA mingit aju ma panna ei tahaks,Tahan kõik stockiks jätta,eks näis siis kaua kestab.Aga jah...
Kas sul muud nagu pole teha? sulle on mitu korda asju ära seletatud ja sa tahad ikka miskit jama teha :shock: ei ole nagu mõtet niisama miskeid lollusi tegema hakata :?
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
GTO

Postitus Postitas GTO »

kuidas sierra 2,0 doch vastu peaks turboga ja mis rõhuga esialgu katsetama peaks
2,0
RFL

Postitus Postitas RFL »

GTO kirjutas:kuidas sierra 2,0 doch vastu peaks turboga ja mis rõhuga esialgu katsetama peaks
vastu peab täpselt kuni purunemiseni. ega vast pikka pidu ei ole, sorri
Kasutaja avatar
rosco

Postitus Postitas rosco »

Nii sai ka searchi kasutatud,kuna meeles,et sellest siin juttu olenud,aga enam ei leidnud kasulikku infi. Stock plokikaane tihendi järgi metall(või oli vask?) tihendi tegemine? Meelde jäänud,et kuskil sai seda lasta teha vist,vesilõikus or smthng? Hind?
Kuuno

Postitus Postitas Kuuno »

rosco kirjutas:Nii sai ka searchi kasutatud,kuna meeles,et sellest siin juttu olenud,aga enam ei leidnud kasulikku infi. Stock plokikaane tihendi järgi metall(või oli vask?) tihendi tegemine? Meelde jäänud,et kuskil sai seda lasta teha vist,vesilõikus or smthng? Hind?
waterjet peaks tegema tallinnas
hind oli VIST kuskil 1000eek kandis aga ei mäleta täpselt!
Er!k

Postitus Postitas Er!k »

Terv.

Küsiks kah ühe lolli küsimuse,kuna olen kärsitu/saamatu ei leidnud otsingust selle kohta midagi endaarust.Küsimus oleks siis selline,et mille järgi peaks kütuse pumpa valima ja pihusteid? :oops:
Kuuno

Postitus Postitas Kuuno »

Er!k kirjutas:Terv.

Küsiks kah ühe lolli küsimuse,kuna olen kärsitu/saamatu ei leidnud otsingust selle kohta midagi endaarust.Küsimus oleks siis selline,et mille järgi peaks kütuse pumpa valima ja pihusteid? :oops:
selle järgi palju sa võimsust tahad :)
igal pihustil on ntx hp näitaja palju ta 1sil kohta 90% duty cycle juures võimsust suudaks anda
Er!k

Postitus Postitas Er!k »

Jaaa,kui ma Maximum Boosti läbi loen,ja asjadest ikka aru saan,siis peaks kõik enamvähem selgeks saama jah :roll:
No igatahes,mööda külge selle raamatu lugemine maha ei jookse vast :)
san4ela

Postitus Postitas san4ela »

mul on bemm 318 ti compact 140hp 180Nm. ma tahaks seda mootoriga 200hp ja umbes 250-270 Nm. kas on mqtte et panna turbo vqi teha midagi veel.
KillFrenzy

Postitus Postitas KillFrenzy »

Lihtsam ja odavam on sinna 2.5 vahele tõsta, 192hp ja 245nm.
rookierice

Postitus Postitas rookierice »

ikka on m6te kui hästi teha.
vaata kasv6i mihkli 1.8turbot, vabalthingaval 325l peaks omajagu tegema, et ta samahästi liikuma hakkaks.
Vasta