Nissan 200SX RS13 - Motary
Re: Nissan 200SX RS13 - Motary
Roostevaba teras on, ma olen mõeld ühendada valts plekiga torud jäikuse jaoks, kuid ei tea kust sellist materjali sebida.
Sel aastal olen 5x tehnilise läbinud, enamasti puhtalt ja kui toru on küljelt väljas, käib ka leek küljele, mitte benapaagi poole. Pealegi, kui sa vai 300-350hj võtad, siis on sul see WG toru ka tänaval normaalselt sõites suht tihti lahti. Õnneks jooksevad piduri- ja bena-torud teiselt poolt ja 1. asi mis sul pikema paugutamise peale põlema läheb on põhjamastiks - samas, jah, vähe tõenäoline. Tõenäolisem on turbo äravoolu või roolivõimuõli leke.Motary1 kirjutas:Mismoodi siis sinu oma kiirendustele lubatakse![]()
Väga paljudel autodel on nii lahendatud ja ma ei ole küll kuulnud et kellegil bensiinipaak plahvatanud oleks.
Bensiinipaak peab nii või naa hästi pidama, jama oleks kui raha maha tilguks. Las põleb siis saab ka selle eest midagi.
Kas summuti ongi ilma sukata ja kasti külge ei kinnitu?
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
12.0s CA18DET
Summuti kinnitub kasti külge küll, aga sukka vahel ei ole jah. 2.5" torul ka ei olnud ja oli murevaba. Ega ta halba ei teeks seal, esialgu lihtsalt muud prioriteedid, kui pisiasjad. 

Kui tugevalt kasti külge kah paned, siis ehk ei pea iganädal väljalaske-tihendeid vahetama.Motary1 kirjutas:Summuti kinnitub kasti külge küll, aga sukka vahel ei ole jah. 2.5" torul ka ei olnud ja oli murevaba. Ega ta halba ei teeks seal, esialgu lihtsalt muud prioriteedid, kui pisiasjad.
slyy2048
12.0s CA18DET
12.0s CA18DET
Natuke pildimaterjali sheerimiseks:
Lisaseadmete rihmad:

Kütusepihustite juhtmestiku sain lõpuks:

Turbol on nüüd õlipeale- ja äravool, vee pealevool. Vee ära vooluga tegelen järgmine nädal. Soovitan soojalt Dunlop Hiflexi, sain 35% autosportlase allahindlust

Lisaseadmete rihmad:

Kütusepihustite juhtmestiku sain lõpuks:

Turbol on nüüd õlipeale- ja äravool, vee pealevool. Vee ära vooluga tegelen järgmine nädal. Soovitan soojalt Dunlop Hiflexi, sain 35% autosportlase allahindlust

Nüüd on turbol vesi ka olemas. Valasin jahutussärgi ka täis, päris palju läks seda sinna ikka suure radika tõttu

Kui varsti aju tagasi saab, saan ka salongi korda teha, hetkel suht selline:

Varsti peaks see pada käima ka minema

Viimati muutis Motary1, 21.09.2010 22:24, muudetud 1 kord kokku.
Kas said ka tšeki ? ei mõtle kaardimakse kviitungit vaid väljaprinti kus on ka reaalselt näha et alla said? Olen omal nahal juurdehindlust kohanud selles poes. Kui 500ne näpu vahel siis juhtubki nii et arve on ümmargused 500.- aga kui ütled et maksan siis kaardiga siis läheb ähmi täis ja läheb mitu minutit aega kuni arvutis asjad ringi toksitakse et summa 500 tuleks. Olen 2 päevase vahega sama asja ostnud ja ühel juhul 680.- eest ja teisel juhul ümmargune tonn. Jutt allahindlusest 35-40% on alati sinna poodi minnes.Motary1 kirjutas:Soovitan soojalt Dunlop Hiflexi, sain 35% autosportlase allahindlust
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Kisub teemaväliseks, aga eelmine nädal ostsi baltflexist teflon voolikud ja otsad. Allahindlus ilma küsimattagi 25% ja arvel ka kajastatud see. Ise veel mõtlesin et äkki teeb ennem juurdehindluse ja siis teeb "alet"
Tseki sain küll, seal on kirjas toote hind enne ja pärast allahindlust. Ühel korral maksin sulas ja teisel korral kaardiga. Sama poe juures kaotasin ka oma NPNK kaardi ära, kui keegi leiab siis võib prügikasti visata.

Täna tehtud:
Väljalaske kollektori flantsi augud keermestatud ja tikkpoldid paigaldatud, turbo samuti lõplikult paigaldatud
sisselaske pleenum eemaldatud, et paigaldada pihustilati ja kollektori vahelised tihendid
muudetud mafi asikoht
ühendatud vee temperatuuri aju ja armatuuri näidiku andurid
Kui pikk sul turbo pealevoolu volla on?
Servemet OÜ
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee
Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee
Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
Vee ja õli omad on mõlemad 600mm
Muidu kena aga see kõrvaliste ei sobi kohe üldse sinna enam 

ex V8 umbes 374kw/622nm @ 0,4 bar - aga uus on 318kw :( NA
Muidu väga okei teostus aga kas kere ka tugevndatakse??? Ega ma ei tea võibolla oled rahuliku jalaga mees ja ei kihutagi:).
Kui ise 200sx matsu panin siis tahtis katus ikka kallale tulla ja krt ega uksigi lahti ei saanud enam:):). See kompott seal kapoti all õige juhtaju ja seadega viib kiirused üsna suureks ja PÄRIS KIIRELT.Vanasõnagi pajatab,et õnnetus ei hüüa tulles nii,et mõtle selle peale.

Kui ise 200sx matsu panin siis tahtis katus ikka kallale tulla ja krt ega uksigi lahti ei saanud enam:):). See kompott seal kapoti all õige juhtaju ja seadega viib kiirused üsna suureks ja PÄRIS KIIRELT.Vanasõnagi pajatab,et õnnetus ei hüüa tulles nii,et mõtle selle peale.

Ma olen suht rahuliku jalaga, aga polditava puuri tahaks küll sisse panna kunagi, kunagi ei tea millal seda vaja läheb