Kas puur on miskite nõuete järgi ehitatud ? Mul on endaomas samasugune puur ja tundub ,et sama jämedus toru ka, ainult ,et piilari ülemine kaar on kahest osast tehtud (keevisega) , mis tuleb vist ümber teha.
kaalusin ära istmed- taguiste 11,1 ja esiiste 15,3kgx2 =~30kg
siit kokku 41,1kg
plastik detailid ja matid olid 27kg
uus iste ja traksid kuskil 10kg
------kaalu maha 58kg
siin pole muidugi veel torude kaalu mis juurde tuli ja mõned detailid mis veel ära läksid:
varuratas
esikonsool
turvapuur ise pmst valmis ja iste ka paigas. Päris mõnus, konkreetne tunne on istuda.
Kõik, mis kannab nime Tomei sellel autol on nagu puha kraal ) Ainult hind on ka vastav. Mis turbo setupist saab, oled välja mõelnud? Paned kõigepealt nendega jooksma?
Nismod on alles veel. Mul nad kasutusse ei lähe. Kuumakoda, litraaz ja setup siiski mulle ei lähe, ilmselt myyk kunagi. Aga ma võin nad sümboolse hinnaga ära anda, ma ei mäleta mis ma viimane kord ütlesin, tee pakkumine kui huvi, saab kaubale ma arvan küll, toetab püha üritust Mul pole nendega midagi teha.
natuke rohkem juppidest, mis kohal, et jagada kvaliteedi alast infot
asjad tulid oodatust vähe varem mis igati positiivne UPS kulleri teenus!
nukarattad, kohe ei oska muud öelda kui käega katsudes ja silmaga vaadates on v korralik töö.
kummalegi poole 10 kraadi muutmise võimalus. Siin on oluline et nii vl kui sl oleks v hästi hingavad
siia juurde peaks panema ka tugevama, kevlarist hammasrihma
nukad tulid koos juhendiga, et ilmselt peab kaanest natuke maha freesima kuna tegu kõrgema tõusuga kui stock. hea et juhend ka inglise keeles...
klapivedrusid ei viitsinud välja kakkuda...
vl kolle on kõige suurem ja kenam tükk kui nii öelda. keevitus tundub v korralik ja vaeva nähtud ka flantsi lihvimise ja kokkuviimisega