O: bemarile diisli turbo
O: bemarile diisli turbo
kusjuures ma isegi ei tea mis tyypi ta on sela peal, igatahes loodan,et keegi pakub miskit
võiks korralik olla .)

Re: O: bemarile diisli turbo
kuigi mina vbl tean aga kirjuta teistele mis bemariga tegu...Toivoku kirjutas:kusjuures ma isegi ei tea mis tyypi ta on sela peal, igatahes loodan,et keegi pakub miskitvõiks korralik olla .)

Re: O: bemarile diisli turbo
okei :P 524td siis aparaadiks. panter äkk isaad aidata? :P
Re: 524 td
ilma õlita sõitis.mazda kirjutas:mis vana turboga juhtus
oot rahu nüüd korraks, küsin üle igaks juhuks, et kas ikka teadmistega inimene on selle turbo lailiali võtnud ja paneb ta tagasi kokku ja töötab ka ikka pärast kui peale panna? uudishimust ei võeta turbosi lahti vaid ikka eesmärgig seda lasta korda teha.Toivoku kirjutas:auto keilas ise sakus, kysimus siit, kas neid pukse vms ise ostak uskilt ei saa? kisuti turbo uudishimust lahti ja vaadati,et puksid ära vahetadap eaks tiptop olema, aga kas see vist vaja tasakaalu jne ka panna? :S .
302hp/464nm
ei see uudishimust lahti võetud pigem,et mis seal sees passib :P . ei ole kunagi seda teinudsiim_106 kirjutas:oot rahu nüüd korraks, küsin üle igaks juhuks, et kas ikka teadmistega inimene on selle turbo lailiali võtnud ja paneb ta tagasi kokku ja töötab ka ikka pärast kui peale panna? uudishimust ei võeta turbosi lahti vaid ikka eesmärgig seda lasta korda teha.Toivoku kirjutas:auto keilas ise sakus, kysimus siit, kas neid pukse vms ise ostak uskilt ei saa? kisuti turbo uudishimust lahti ja vaadati,et puksid ära vahetadap eaks tiptop olema, aga kas see vist vaja tasakaalu jne ka panna? :S .