Megasquirt GroupBuy

Turbo autod ja osad.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Kasutaja avatar
kilplane

Postitus Postitas kilplane »

Küsin huvipärast, et kas läheb kollektiivselt suuremaks tinutamiseks, või tellite kohe valmis peavalu? :)
Kasutaja avatar
kaak

Postitus Postitas kaak »

Valmis toote tellimine oleks kallim kõvasti, kes tahab see joodab ise kokku (komponendid on piisavalt suured, et näpu vahelt ära ei kukuks isegi siis kui nelipakk on sees). Jootmiseks on vajalik- tester(kontrollida takistite väärtuseid), maandusega jootekolb(võib vedada ka jootekolvi metallosast ise käsitsi maanduse). Ja lisaks on hea kui on olemas midagi, millega jahutada samal ajal kive teiselt poolt (aeglasematel jootjatel kandub soojust päris palju mööda komponendi jalga edasi kivi peale)

seega:
või tellite kohe valmis peavalu?
usun pigem megasquirdi harivatesse omadustesse :)
Kasutaja avatar
zoom1

Postitus Postitas zoom1 »

Tellitakse ainult kitid, valmis ajul oleks hind muidu üle 4500.- + mapid, süüte transid jne jne lisad.

Tekkiski küsimus, kas on mõistlik tekitada ajule 4 süüte väljundit coppide jaoks. Kas nissani copid suudavad üldse üle 1,5bar rõhu all süüdata hästi? Lisaks 4ja süüte driverit ei saa võtta samast kohast, vaid tuleb kasutada erinevaid lisade väljundeid vms, selljuhul pidi tekkima olukord, kus mõnel küünlal on parem(erineva tugevusega) säde kui teisel?
CA18DET best et 11.1s 205kmh
Kasutaja avatar
kaak

Postitus Postitas kaak »

zoom1 kirjutas:Tellitakse ainult kitid, valmis ajul oleks hind muidu üle 4500.- + mapid, süüte transid jne jne lisad.

Tekkiski küsimus, kas on mõistlik tekitada ajule 4 süüte väljundit coppide jaoks. Kas nissani copid suudavad üldse üle 1,5bar rõhu all süüdata hästi? Lisaks 4ja süüte driverit ei saa võtta samast kohast, vaid tuleb kasutada erinevaid lisade väljundeid vms, selljuhul pidi tekkima olukord, kus mõnel küünlal on parem(erineva tugevusega) säde kui teisel?
Sry, teine lõik on OT-> http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=840 on nende küsimuste jaoks, aga teema jätkuks: (näitena 6 silindriline) mul endal oli kasutusel 3 väljundit, mille taha läks 2+2+2 süütekivi ja igale kivile siis COP järgi(Wasted Spark). Ei leidnud mina, et oleks olnud sädeme erinevusi- võibolla ma ei teinud high performance katseid, aga võibolla oli mul teostatud asi korralikult ja kõik kivid+copid olid täiesti funktsionaalsed. (kuna aju annab ju lihtsalt signaalväljundi kivile lülitamiseks, siis selliste ebaühtlaste olukordade teke võib olla tingitud vigastest coilidest/halvast massist/ülekuumutatud kivist).

Seniks aga infoks: endiselt on õhus paljude soovijate lisavajadused. Kui neid ei saadeta, arvestan seda kui tava kit sooviga (1 spark out, 250kpa MAP jms)
Jaan

Postitus Postitas Jaan »

Liiga ilus on, mulle see ei meeldi kui tsiteerida klassikuid :-D
Kui suur on tõenäosus, et 3,5k saab MS-II V3 kätte? Kuidas su nimi on?
Oleks ka käsi muidu kui kõik korras.
Kasutaja avatar
kaak

Postitus Postitas kaak »

Kõik on OK, nimi on M_artin V_ago, oleksid selle leidnud kasutades google abi või 1182.ee sisestades minu tel nr. 3,5k max on kindel (TÄNA). Point on GroupBuy's ja organiseerimises.
Viimati muutis kaak, 25.03.2015 11:22, muudetud 2 korda kokku.
quattromees

Postitus Postitas quattromees »

Olen ka võtja 90%. Vajadus 2tk, üritan vajaliku konfi. endale täna õhtul selgeks teha...
Kinnitan homme.
1/8 mile - 8.628 @132.49km/h with slipping clutch...
Henry

Postitus Postitas Henry »

Tere!

Kas ka ainult juppide komplekti on võimalik saada (Takistid, kondekad jm), ILMA prose, trükkplaadi ja MAP sensorita?

Nagu näiteks siin: http://www.glensgarage.com/catalog/mega ... -p-64.html

Palju hinnaks tuleks?

Henry
Kasutaja avatar
kaak

Postitus Postitas kaak »

Üks halb uudis on see, et juhtmed pole kaasas kitiga- need tuleks lisaks soetada, praeguse arvutuse kohaselt teeks see 850 kulli lisa, iga lisanduva süütekivi eest võtan 100 eek.

Tegin mis ma tegin, hinda ei saa alla 3500 lasta. Aga nagu lubatud, jääb KIT hind endiselt 3500, (400kpa MAP tellijatele pole ikka veel selgunud, et kas tõuseb hind või jääb sama.- kohe kui info saa, edastan selle siia ja PS neile kasutajatele.- Praegu vaidlen veel mehega, et ta 250 map endale jätaks ja teeks parema ale neile kes 4bar soovivad)

Tellimise kuupäev lükkus edasi reede peale, kes reede hommikuks raha pole saatnud jääb sellest bussist maha. sry neile.
Henry

Postitus Postitas Henry »

Vabandust, aga oma küsimusele ei saanud ma ikkagi vastust :)
(Kui eelnev kirjutis üldse mulle mõeldud oli?)
Kasutaja avatar
kaak

Postitus Postitas kaak »

Henry kirjutas:Vabandust, aga oma küsimusele ei saanud ma ikkagi vastust :)
(Kui eelnev kirjutis üldse mulle mõeldud oli?)
Ei olnud sulle mõeldud, sinu küsimusele pole veel vastust saanud. Kuna DIY lehel pole ka baashinda sellisele asjale- pean mailitsi eraldi küsima ja ta ei viitsi mu mailidele kohe vastata.
Kasutaja avatar
kaak

Postitus Postitas kaak »

Annan teada et kogun raha. Praeguseks on ülekande teinud ainult paar inimest, kui tellitavate megasquirtide kogus langeb reede hommikul alla kasumipiiri (~8tk) kannan rahad tagasi/ ootan edasi.

Edited:
hetkel on 400kpa meestega nii, et liidan otsa 700 eek(seda siis kui soovite ilma 2,5bar mapita.(lugege allpool ingliskeelset selgitust asjale)
wiring harness on samuti 900 eek lisaks
iga lisanduv süütekivi 100 eek
iat sensor 300 eek
lisaradikas emaplaadile alla kruvimiseks 100 eek

kes tellib ainult muud nodi, nendele liidan otsa ka transakulu(praegu peaks 75 eek lisamisega välja tulema)

MSII V3.0 kit 3500 eek (sisse olen arvestanud kõik muud kulud, kaasa arvatud eesti sees postikulu.)

konto nr jaoks kontakteeruge PS, kes tahab kokku saada, asun tartu linnas, teistele on kontatktideks MSN/email: martin@voibla.ee, 55592369

Tegutsegem!!

edit3:

400 kpa tellijatele:

We can give a $12 credit per kit for removing the MAP sensor. This may delay shipping a
bit as the kits are put together with the MAP sensor in it.

Thanks,

Matt Cramer
DIYAutotune.com Technical Support
Viimati muutis kaak, 02.06.2010 16:45, muudetud 4 korda kokku.
Kasutaja avatar
taxu

Postitus Postitas taxu »

Henry kirjutas:Tere!

Kas ka ainult juppide komplekti on võimalik saada (Takistid, kondekad jm), ILMA prose, trükkplaadi ja MAP sensorita?

Nagu näiteks siin: http://www.glensgarage.com/catalog/mega ... -p-64.html

Palju hinnaks tuleks?

Henry
Kas seda sodi poleks paar korda odavam kohalikest poodidest kokku osta? Vajalike juppide nimekirja minu meelest kodulehelt leidis.
Enne diagnoosi panekut vaata mootorit ka teisest otsast! :D
Kasutaja avatar
zoom1

Postitus Postitas zoom1 »

Kas 2,5bar anduri saab siis kaasa selle 900.- eest?
Homme õhtu toon raha ära.
CA18DET best et 11.1s 205kmh
Kasutaja avatar
kaak

Postitus Postitas kaak »

zoom1 kirjutas:Kas 2,5bar anduri saab siis kaasa selle 900.- eest?
Homme õhtu toon raha ära.
Just nii, kui soovite 2,5bar map mitte kaasa saada, siis tuleb minu eelmist postitust lugeda
Vasta