M/V: Fiat Coupe 16vT Lukku, mõistus vist tuleb:D

Turbo autod ja osad.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Suletud
Aigo

M/V: Fiat Coupe 16vT Lukku, mõistus vist tuleb:D

Postitus Postitas Aigo »

fiat coupe. 1996a 2.0 140Kw

auto ei käivitu ECU viga minu kaudu saaks ECU u800-900.- eeq eest, kuid nädalase tarneajaga.
Auto on taastatud kokkujoksnud mootorist nagu osadele siin teada on. Kogu tehtud asjade hind kokku on üle 75% auto hetke väärtusest.
Mootorist: teine plokk, õlipump, väntvõll, uued kepsud, saaled, kolvirõngad, klapijuhtpuksid, ülemiseotsa tihendid, veepump, rihmad, rullid, mahlad, õlifilter, 1 silindri klapid ning ülejäänd klapid puhastatud, klapipesad sooveldatud.

täpsem info leidub http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=8d6c

Kontakt: cino_estbmx@hotmail.cm ja 53957484
võib pakkuda ka siia ja ka ps'i

vahetuseks ootan eriti nissan 200sx'i, toyota MR2, või mazda MX5'te

Tänan tähelepanu eest.

Müügi/vahetuse põhjus: vaja kiiremalt millegiga liikuda juba, kuna see jäi nüüd ainukeseks liiklemisvahendiks. Seega müügis ka hetkeni millal uuesti liigub.
Viimati muutis Aigo, 10.10.2009 9:10, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
arne13

Postitus Postitas arne13 »

Ja raha eest müües oleks mis hind???
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

30000.- :-D
Pilt
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

:arrow:

tahab keegi?
Pilt
ejay

Postitus Postitas ejay »

Aigo kirjutas::arrow:

tahab keegi?
Ei taha.
sada1000
Kontakt:

Postitus Postitas sada1000 »

ainuke reaalne viis seda autot müüa on sul arvatavasti stock konditsiooni viies auto24-s vms portaalis müüki pannes seda turboclubi linki mainimata. hind 30k kui kupatus liikvel ja sõidukorras.
[color=#0000BF]V6 AWD[/color]
gena

Postitus Postitas gena »

toetan Imre arvamust. Ma usun, et igaüks kes nädalas vähemalt korra foorumit lugenud on, teab selle auto juhtumistest juba ja kelle muu kui turboclub foorumi kasutajalt tullakse nõu küsima turboga auto soetamise kohta... Kui sinu coupe sellises konditsioonis ja seadistuses maksab 30 k, siis minu oma? 100 k võiks ju ikka küsida:D Ma võin sulle ka summadest rääkida mis ma sinna senini kulutanud olen ja mis veel kulutamist vajab, seda ei ole mõtet rahaks arvestada. Turuväärtus on turuväärtus. Punto alla kulutasin ka koos ostuhinnaga puhtalt ainult raha (arvestamata oma tööd) juppidele, värvile jms... 60 000 +siis töö ka veel, vaevalt selle punto keegi minult 100 000 ära ostab:D Just see onminu jaoks tema väärtus. Vaata asja ostja suunast, ennast kurssi viinud ostja suunast.
...Fiat Coupè 2.0 20vT ´97...
635Driver

Postitus Postitas 635Driver »

10 000 eek ja võtan kohe ära.
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

kuna tean ammu et keegi seda ei osta siis sellest ka jutt, et kui käima saab sis ei müü enam. Asi pole selles, et auto vastu huvi oleks kadunud, vaid selles, et on vaja liikumisvahendit. Erisoovidki selle põhimõttega, et neid edasi arendada tulevikus.

Plaaniks ise Fiati edasi arendada aga mida sa arendad kui selline pauk tuleb nagu minul oli.
Pilt
Kasutaja avatar
zoom1

Postitus Postitas zoom1 »

Aigo kirjutas:
Plaaniks ise Fiati edasi arendada aga mida sa arendad kui selline pauk tuleb nagu minul oli.
Mul midagi kahe silma vahele jäänud, keegi pani põlema midagi, kuskil kirjutasid?

Aga Müügi kohta soovitus, et saa kuidagimoodi see auto liikuma orig. ajuga, ilma vigadeta ja auto24s ära maini mootori rem. kohta midagi ning selle eriti selle teema kohta.
CA18DET best et 11.1s 205kmh
_siim_

Postitus Postitas _siim_ »

Noh ega auto diagnost/remont ja muu sebimine tasuta polnud,minu arvamus ainult muidugi....
stk

Postitus Postitas stk »

ise arvan nii:

Kui ostad auto ja sulle määritakse mingi asi pähe ilus ja originaali põhjal, siis on pettumus hiljem väga suur.

mõtlen, et müüa tuleks ausalt ja rääkida mis viga mida teha tuleb ja mis tehtud. eesti pole nii suur, et oleks suht pohh mida müüd ja sind keegi üless ei leia ja karmimad mehed ka tagasi asju ei nõua+ lisa :D

endal on ka hiljem hea tunne kui müüd asja ausalt maha ja saad hiljem ilusti magada ja keegi hõlma ei hakka ja maha ei tee.

aigo niiet mina arvan nii, et kui on midagi muudetud, siis ära rääkida ja inimene ise otsutab millise auto ostab.
kui kõik asjad töötavad ja auto sõidab nii nagu peab, siis milles probleem?

arvan, et ausa müügiga on asjale rohkem turgu kui kotis ostetud.
ise vaataks ja loeks ka seda turboclubi teemat enne ostu, aga siis sa tead vähemalt tead mida saad ja mida ümber teha, kui teha.

Igatahes

Thumbs UP ;)
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

aga tegelikult siiki lõpetaks selle nalja ära ja üritaks auto korda saada ja tänavaliiklusesse, neid coupe'sid niigi vähe, et seegi seisma jätta lihtsalt sellest, et mina kui omanik ei jaga kõike matsu veel välja.

paneks teema lukku ja hakkan siis loodetavasti foorumlaste abi ja nõuga autot korrastama ikka.
Pilt
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

50 autot eesti peale on piisavalt. Loodame, et enam selliseid teemasid ei tule.
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Suletud