jeff01 kirjutas:Karksi nuias on kivi 22mm ja boxeri vänta lihvida ei saa
Karksi-Nuias võib olla küll aga nad asuvad sealt veidi väljas ja seal on 20mm kivi. Mul lihviti seal hiljuti audi V6 mootori vänt võlli millel 20mm kaelad. Nad teevad seal igasugu vigureid näiteks lihvivad soovi korral väntvõlli tsenrist välja(pikkendavad või siis lühendavad kolvi käiku)
Oleme üks sada asja lasknud teha Titjoni juures. blokid, kaaned, hylse sisse lasknud panna, klappe jne..... ei saa midagi halba öelda! Vene ajastus kinni vana pole sest kui ma midagi sinna viin siis teab ta suht palju nii jaapani kui ka usa raua kohta. Temaga suht lihtne ütled mida vaja ja tema teab, nissani vända lasin ka seal teha ja kaelad said nii peegliks lastud, et võis oma molli sealt vaadata irw. Noor on nats ladnam aga vanaga pole probleemi. Ja hinnad pole ka pahad. See puhtalt minu kogemus!
Tänud, HP viidatud kohas on hind vähemalt arvestatav 1400+ käibemaksu asemel 400.- ja tõesti on neil 20mm kivi millega minu vända peaks saama lihvitud (Saale 18mm aga kael ise umbes 20-21)
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Siiamaani tundub, et parim koht väntvõlli lihvimiseks on Jevgeni Detjonyshev juures? Kas Tegu on Katusepapi tänavaga, täpset aadressi keegi teab?
Mis hinnad neil on R4 moto puhul ja kas tüübid eesti keelt mõistavad?
Hakkasin mõtlema et vända lihvijad ju plokki ja kepse näha ei taha, aga mille järgi nad mõõdud võtavad palju maha võtta?
Manuaal ütleb nii, et mõõda kepsu ja raami bore koos uute rem. saaltega, ning alles siis saab teada palju vändalt maha võtta võib. Kepsul clearance 0,018-0,045 ja raamil 0,021-0,048 ehk siis keps 0,02 ja raam 0,025mm.
EI tee keegi jah nii kui just ise peale ei käi, enamus tegijaid on vanakooli mehed kel paljud mõõdud peas ja tuletatud teadmisest, et väntvõllid on tavaliselt täis/pool millimeetrit....st, et tolerantsi määrab saaletootja ja vändad tehakse harjumuse järgi.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.