Mihkel kirjutas:Jah tegu on BMW V12 mootoriga mis kõigi eelduste kohaselt pesitseb ühe Taunuse kere peal vist.
Sorry for OT.
Aga kas see taunus võib olla rohelist värvi ?
On ta alles ehitus järgus?
Sõbral seisab täitsa garaažis selline projekt, roheline taunus ja bmw v12 istub vahel sellel.
Kas on vahet ja kumb on kasulikum, parem kui kasutada coilpacki või individuaalseid süütepoole iga silindri koht. Mul on üle mingid toyota verso omad kus on juba süüte draivimine pooli sisse ehitatud. Ajuks on MS ver.II. Oma lolli aruga mõtlen et siis ma pääseks vb921 paigaldusest. Aga kuida aju suudab seda juhtida. Autoks on VW golf II 1.8 82KW SOHC+ITB
beasty kirjutas:Kas on vahet ja kumb on kasulikum, parem kui kasutada coilpacki või individuaalseid süütepoole iga silindri koht.
Coilpacid vist enamuses wasted spark variandid (St et kahe silindri süüteks vajad vaid ühte süüte kivi) COP puhul peab iga silindri jaoks oma süüteväljund olema. COPide eelis on küünlajuhtmete puudumine.
beasty kirjutas: Mul on üle mingid toyota verso omad kus on juba süüte draivimine pooli sisse ehitatud.
Pole ise küll selliseid COILe näinud aga kui sul sellised on siis ei näe põhjust miks ei peaks saama neid kasutada. Kui sul juba VB921 kivid ajus sees siis tuleb need muidugi eemaldada.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Küsin siis siia vahele ka , et kas praeguse aja MS-il on piisavalt väljundeid et saaks juhtida V8 COP süüdet, tühikäigu mootorit jms vajalikku (ülelaetud) 8sil. mootori korralikuks tööks? Tean et mõniaeg (1,5a) tagasi oli see veel probleem, wasted spark vist oli ainus lahendus. Iseenesest launch controllist ja shift light-ist oleksin isegi nõus loobuma.
Mihkel kirjutas:COP-e saad juhtida wasted spark re¾iimis, sequential veel ei toeta.
Mis elutähtis funktsioon sul sequential re¾iimi nõuab?
Ega jah, ausalt öeldes ma kohe ei tulnudki selle peale et 8sat COP-i võib ju ka 4 väljundiga juhtida. Olles ise MS-i teemal veel suht roheline, siis ilmselt karta pole vaja et mõni kivi maha põleb kui ühe väljundi taga paraleelselt 2 COP-i ?... vool tuleb neile niiehk naa eraldi peale kuid taksitus? või mõni muu võimalik probleem?
Iga pooli jaoks on vaja eraldi süütedraiverit.
Kui tahad 8 sil cop ws režiimis kasutada, siis paned 8 süütekivi, millest on iga väljundi taga 2 tk paraleelselt.
Mihkel kirjutas:Iga pooli jaoks on vaja eraldi süütedraiverit.
Kui tahad 8 sil cop ws režiimis kasutada, siis paned 8 süütekivi, millest on iga väljundi taga 2 tk paraleelselt.
Nissanil näiteks on 4 kanaliga süüte-võimendi. Ja ise loodan küll, et saan toda juhtida ilma "süütekivideta".
Mis eelis on otse "süütekividega" juhtimisel?
Kas on karta, et sealt transistor-blokist võib kõrge pinge tagasi lüüa? Üldiselt transistor vist nii-pidi ei tohiks läbi lasta.
Ühesõnaga 8cyl COP juhtimiseks oleks vaja ainult 2 sellist plokikest või mis?
Unustasin mainida, et see sõltub täiesti COP-ist.
Kui on sisese süütevõimendiga COP, siis ei ole vaja eraldi süütekivi, ehk ainult väikest juhttrantsi.
Kui on ilma sisese süütevõimendita COP, siis on vaja süütedraiverit lisaks.
Panin lõpuks selle MS'i, mille ma 3 aastat tagasi prügikasti juppidest ehitasin, auto külge ja õnnestus isegi mootor käima saada enne kui 40Ah aku oleks tühjaks saanud
Nüüd oleks vaja 36-1 trigger wheel'i, siis võiks originaal aju ja jagaja küljest minema visata.
mul selline küsimus, et kui mul on juba paigaldatud MS, seadistuse andmed on olemas paberil et mida ja kui palju ja mis numbrid kuskile, aga aju ise on seadistamatta....et mis moodi see seadistamine käib et kust saab programmi ja kuidas läpakaga ühendatakse....või äkki mis hinna eest keegi need andmed sinna sisse programmeeriks?
Ei tea, kas on õige koht küsimiseks, kuid siiski...
Missugne segusiiber sobib MS-ile?
Sisselaskekolle juba tegemises, ning nüüd tarvis segusiibrit, mis MS-iga koos töötama hakkaks.
Missuguse automargi oma otsida? Mida soovitate?
MS-ile pakub ainukesena huvi TPS sensor, mitte siiber ise.
Võiksid kasutada näiteks BMW M20B25 mootori segusiibrit, peaks sinu tarbeks rohkem kui küll olema.
Isegi G60 originaal peaks suht OK olema aga sinna TPS-i panek on aretamine.
Viimati muutis Mihkel, 11.05.2009 10:01, muudetud 1 kord kokku.