BiTurbo VS Twin turbo
Sellest kaheks jagunemisest eriti aru ei saa jah kuid siit on ju ilusti näha, et esimese kolme silindri väljundid lähevad ühte turbosse ja tagumise kolme omad teise turbosse, sealt on nad kokku viidud ühte WG-i, miskit järjestikku süsteemi mina siin küll ei näe.
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
- RICE BURNER
Mehed ajavad siin jama.
Twin ja Bi on samad asjad. Minu Twin-Turbol on küll kaks ühesugust turbot
Autotootjad lihtsalt nimetavad neid nii nagu sellel hetkel popim paistab.
Olen siin foorumis tähele pannud, et paljud , kellel on soov midagi öelda, ei hooli sellest, kas see on oletus või kindel fakt. Ärge palun lahmige huupi, sest inimene küsis ja tahab ka sellele õiget vastus, mitte kellegi lamba arvamust.
Twin ja Bi on samad asjad. Minu Twin-Turbol on küll kaks ühesugust turbot

Olen siin foorumis tähele pannud, et paljud , kellel on soov midagi öelda, ei hooli sellest, kas see on oletus või kindel fakt. Ärge palun lahmige huupi, sest inimene küsis ja tahab ka sellele õiget vastus, mitte kellegi lamba arvamust.
www.vkmmotors.ee tuuning ja service keskus
300ZX Street B car 1250hp 402m 8.4sek 262km/h
300ZX SPS car 2400hp 402m 6.6sek 338km/h
300ZX Street B car 1250hp 402m 8.4sek 262km/h
300ZX SPS car 2400hp 402m 6.6sek 338km/h
- RICE BURNER
Ma vastasin teema algatajale kohe, et bi ja twin on sama asi ja sellest oleks nagu piisanud aga ikka imeti tühjast kohast 2lk flame välja. Pagan küll. Nüüd võiks selle teema vähemalt lukku panna, muidu ei saa keegi enam aru mis tõsi ja mis vale.
Või teeme teema, kuidas nimetada kompressoriga ja turboga varustatud autot, kuidas nimetada 4 turboga autot jne...
Või teeme teema, kuidas nimetada kompressoriga ja turboga varustatud autot, kuidas nimetada 4 turboga autot jne...