Millistel SR20DET mootoritel on side feed pihustid?
Netist uurides tundub, et olenevalt mudelist on kasutatud nii side kui top feed pihusteid.
On kellegil äkki pakkuda mulle proovimiseks ühte SR20DET mootori side feed pihustit.
Nimelt vaja Subarule uusi pihusteid ja netist jäi nagu silma, et SR20DET side feed istub 1:1-ele.
Kuna aga kütuselatt on Made in Taiwan, siis tahaks selles enne veenduda
Side feed on blacktopil ja redtopil (200SX, 180SX, Silvia ja muud imelikud esiveolised jdm Nissanid)
Top Feed pihustid on ainult Pulsar GTi-R redtop mootoril.
Nädalal lõpu poole (neljapäev/reede) võid saada prooviks, ennem Tallinna ei sattu.
[quote="riio"][quote="KungLao"]mis on sinu arvates mõistlik hind?[/quote]'
Isegi siin on müügil olnud...
Ei hakka ma sinu eest kodutööd tegema...Vaata netist hindasid[/quote]
ma olen juba ammu ära vaadanud ja tean hinda. lihtsalt huvitas mis on sinu arvates mõistlik.
mõnele on 8k 4tk norm mõnele 5k 4tk norm
Keda huvitab, siis Impreza Phase 2 kütuselatti istuvad SR20DET sidefeed pihustid 1:1-ele sisse.
Sisendava on küll eri kõrgusel aga silma järgi oli sisendava ümbritsev hülss sama lai ka antud kõrgusel.
Pistikud on ainult erinevad, seega tuleb pistikutele kas üleminek teha/vahetada või neid veidi ringi modida.
Vara oli rõõmustada.
Sain täna oma Sard-i pihustid Jaapanist kätte.
Tellitud sai SR20DET mootori omad (JDM versioon ilmselt).
Huumor on see, et Siimu autolt pärit SR20DET originaal pihustid istusid minu latti 1:1-ele aga need mis Jaapanist tulid olid kaugel sellest.
Tänase päeva jooksul sai asjad juba Hydroscandi o-rõngaste abiga ringi tuunitud.
Tõstsin tihendipinnad mujale, kuna pihusti on füüsiliselt peenem kui latt ja õigetes tihendipesades jäid o-rõngad ikka väga kaugele latist.
Lisaks vaja nüüd SR20DET ülemisi pihusti kinnitusi (mütse?).
Tundub vähemalt, et asjad istuvad ilusti tuugalt sees, vaja veel pressure test teha.