jeff01 kirjutas:Arvutada sa oskad...kiitus. Aga on ju 1000 muud pisiasja mis kõik määravad ja foorumis ei pane me kuidagi võitjat paika aga pea mu soovitust meeles

Kas seda soovitust?
jeff01 kirjutas:Ära mine miilile, lased laiali

Ära hirmuta! Hmm, suurel kiirusel jahutus just parem ju

. CA jahutus on küll tundlik ja coolerit eest kinni ei teibi ja sain täna just läti-kõvera külge, millega jahutus palju parem

.
Reedel käin dünos kah uuesti - seekord jba seadistusvõimalusega - võibolla saab kõik vähemalt 12:1 ja 10.5:1 vahele, ja kui ei saa või kui peaks täiskoormusel deto tekkima, mida välja ei juuri, siis muidugi ei lähe kuhugi. Samuti oleks 1.1bariga suht enda lõbuks minek, ehk sooviks seadistust 1.5bar peal kah dünos chekata. Ja siis võistlustel parem kütus sisse. 2h dünos on mootorile ohtlikum kui 30sek lennuväljal.
Kas panna ette 15" Toyo või 17" 225 continental? Tean et väiksemal rehvil väiksem veeretakistus, aga toyo ju peab paremini - äkki on üldse suurem veeretakistus - samas oleks ta siis ju ka rinkal sirgetel aeglasem, aga seda ma ei tea, kas kurvikiiruse arvelt ikka lastakse sirge kiirust alla.
Jegers vs Taavi on vast ikka hobuste suuruste erinevus. EestiHP oleks neil suht võrde arvan. Taavil 370hj kohta 257kmh on ju ok. Ja 2006 said nad sama kiiruse, ei tea mis jegersil 2007 juhtus.
Kui saan segu paika ja surve kah hoidma, siis ma kah vähemaga ei läheks kui jegers on käind.
Mis annab teha originaal WG heitklapi vaakum-regulaatorile, et hoiaks tugevamini? Kunagi taoti benasurveregulaatoreid kõveraks, et vedrul rohkem pinget oleks

Arvan, et liguri juures just too klapp jäi suurematel võimsustel nõrgaks. Elektroonilist kontrollerit selleks ajaks ei suuda sebida. Aga kes teab vb saan MegaSq nii külge, et suudab mingit boschi vaakumklappi regullida, praeguse kuul-vedru-asemel. Nuh mul ka 1 odav bleed-valve boostcontroller olemas, mida saaks salongist juurde keerata, kui käed tööd täis pole, aga ei taha nii odavat juppi ni tähsa koha peale panna. Olemas olev väline WG ei mahu talle mõeldud flantsi otsa kapotti alla ära - see tuleviku muusika.