Equus näidikud

Turbo autod ja osad.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

aljoga
Kontakt:

Equus näidikud

Postitus Postitas aljoga »

huvitab, kas ja kus müüakse Eestis sellise kaubamärgi nagu Equus näidikuid? või siis teab keegi soovitada mõnda muud brändi, mis pakuks võimalikult tagasihoidliku (konservatiivse) välimusega (loe: must taust, kollane/roheline valgustus) näidikuid? äkki VDO?! eelkõige huvitavad A/F-meteri ja boosti näidikud.
Kasutaja avatar
Samvel
Kontakt:

Postitus Postitas Samvel »

minu arvates on kõige parema hinna/kvaliteedi suhtega Autometer`i näidikud. AM väga kvaliteetne ning tunduvalt odavam, kui Apexi või Greddy. Muid brande ei julge soovitada. Pealegi AM on väga lai disainivalik. Kui midagi meeldib, siis võin aidata.
www.esracing.ee // www.facebook.com/esracingestonia
jk
Kontakt:

Postitus Postitas jk »

Equus näidikuid ma ei soovitaks. Enda autos on equusi õlirõhu ja turborõhu näidikud. Peale alla aastast kasutamist on õlirõhu näidik töötamise lõpetanud. Turborõhu näidik siriseb algusest peale. Ise proovin järgmiseks arvatavasti autogauge näidikuid.
constant turbo lag (NA)
Rapla: 55.1, Sauga: 1.05.5
aljoga
Kontakt:

ega ma ise ka tegelt Equusi kvaliteediga rahul pole, kuna praegu mul kasutusel olev boosti näidik ka siriseb ja võbeleb :x a ma mõtlesin, et too lihtsalt juba vana ja väsinud. mis hinnaklassi jäävad AM-i boosti ja segu näidikud (musta tausta ja kollase valgustusega, sellised võimalikult tagasihoidlikud, ei mingit kroomi vm läikivat)?
Kasutaja avatar
Samvel
Kontakt:

pange tähele, et on olemas nii Autogage, kui Autogauge
Kui esimene on Autometeri üks sarjadest, siis teine odav koopia - stiilis Reybak või Adibas
Vali siit sobivad kellad ja saada PS.
http://hp.autometer.com/buyers_guide/pr ... lines.html
aljoga
Kontakt:

AM-l kui USA tootjale kohaselt on kõik boosti näidikud psi-süsteemis :? ma eelistaksin küll bar`ides lugeda, aga noh eks sellega annab veel harjuda. vaatasin siis mulle disainilt kõige sobivamaid Autogage ja Z-series näidikuid ja ei leidnud sealt A/F näidikut. seega minu küsimused, kas AM-l on kõik boosti näidikud psi`des ja eelviidatud seeriatel segunäidikud puuduvad sootuks?
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

Mina sain oma kellad Sam'i (555vrx) kaudu. Autometer Z-Series Boost ja A/F kell. Ei tea kas A/F on kah Z seeria, aga boosti kellaga sobib ilusti.

http://www.zone.ee/ragz3/DSCF0102.JPG?2
Viimati muutis Ragnar, 01.02.2005 13:51, muudetud 1 kord kokku.
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Kasutaja avatar
Samvel
Kontakt:

Z-Series A/F: http://hp.autometer.com/products/produc ... 002675.jpg
Sport-Comp sarjas on ka kg/cm2 mõõtühikutes:
http://hp.autometer.com/products/produc ... 03303j.jpg
Samas PSIdega harjub kiiresti, 15PSI=1Bar. Ja tegelikuses vist isegi lihtsam-täpsem jälgida, kui vahe on 5PSid ja teisel 0.5Bar
Autogage A/Fi kahjuks ei paku.
Kasutaja avatar
mxd

Postitus Postitas mxd »

ja palju see boost näidik maksab?
aljoga
Kontakt:

see AM-i A/F näidik on päris kena, aga kuna ma olen paratamatult oma harjumuste ori, siis prooviks boosti näidikut veel bar`ides leida. mis te nt VDO näidikute kvaliteedist arvate? ja kes neid Eestis pakub? hinnaklass?
Kasutaja avatar
Samvel
Kontakt:

VDO näidikutega võin samuti aidata, huvitavad mudelid otsi ise netist. Kvaliteedist kogemust ei ole.
Kasutaja avatar
mxd

Postitus Postitas mxd »

vdo näidikud on päris hea kvaliteediga, paljudel rally teamil kasutuses neid siin eestis ja muu mailmas
UrS4

Postitus Postitas UrS4 »

bar rõhunäidikuid toodab veel ka eelmainitud Auto Gauge ja päris suures valikus... kvaliteedi kohta ei oska paraku midagi öelda(ple jõudnud veel külge panna) ja ega hinnad AM omadest eriti odavamad ka ei ole(nt A/F näidik oli isegi kallim)...
Auto Gauge ametlik maaletooja peaks olema dp-hp.
Kuuno

Postitus Postitas Kuuno »

auto gauge on selline odav variant :) endal kah autogauge näidik bar'ides aj hind oli 450 eek
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

mxd kirjutas:vdo näidikud on päris hea kvaliteediga, paljudel rally teamil kasutuses neid siin eestis ja muu mailmas
mul on VDO boost näidik 1,5 bar ,mul konkreetselt suri see junn ära.
mingi moment jäi 0,4 bar-i peale maximumi näitama ,jne
Null on ka paigast ära läinud..
Muidugi eks põhjus ka selles,et asi pidevalt tahab ringi peale teha :)
Vasta